Divendres 16 de novembre: reunió al Consell Comarcal, Junta de Govern i sopar a Salou amb els companys i companyes de CaixaSabadell

Divendres 16 de novembre: reunió al Consell comarcal, Junta de Govern i sopar amb els companys de CaixaSabell a Salou!

Avui a quarts de 10 del matí anem a reunió al Consell Comarcal. El tema és el que anem treballant des de començaments de legislatura: l’EDAR de l’Esplai. Ja estem a la recta final i crec que aviat ja haurem tanca aquest projecte!
2018-11-16 15.39.45
A les 12 del migdia celebrem Junta de Govern local extraordinària amb 7 punts a l’ordre del dia:
devolució de fiança per obres
– aprovar el padró de l’escola municipal de música per aquest curs 2018/19
– aprovar el padró del curs de la memòria del 4rt trimestre
– aprovar el padró del curs de benestar emocional del 4rt trimestre
– aprovar el padró del parc de salut del 4rt trimestre
adjudicació del 50% d’una parcel·la de la Miralba, per l’impagament de les quotes urbanístiques
– la licitació del servei de bus urbà per un any més un de pròrroga, començant el gener de 2019. El dilluns estarà publicat al perfil del contractant i al registre electrònic per les contractacions.
Un dels projectes que hem treballat més per oferir un servei que arribi a més persones de les que arribava el servei convencional. Es combina el servei de bus en horari establert al matí i migdia coincidint amb els horaris de l’IES Coster la Torre i el consultori i després, de 9 del matí a 2 del migdia, funciona a demanda trucant el dia abans a un “call center”. Un servei més eficient i respectuós amb el medi ambient.Sopar2

Sopar1I per la nit una trobada esperada: sopar amb els companys i companyes de Caixa Sabadell, amb qui vaig compartir 15 anys de la meva vida professional. Quedem a Salou, l’any passat vam quedar a Tarragona. Molt bons companys i companyes que anem fent sopars cada any o cada any i mig. N´hi ha que continuen al BBVA i d’altres van plegar, com jo, i ara es dediquen a la docència, a comercial, hoteleria, … Nit de bon sopar i bona companyia recordant els bons anys a de Caixa Sabadell, anècdotes, rialles, … Ara fins la propera que espero que siguem més!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari