Dimecres 14 de novembre: reunions (Miralba, ocupació, educadors de carrer, EDAR Esplai) i Consell Comarcal

Dimecres 14 de novembre: reunions de veïns, ocupació, serveis socials, EDAR de l’Esplai i Junta de Govern al Consell Comarcal del Baix Penedès (CCBP).

A 2 quarts de 10 del matí em reuneixo amb una part de la junta de l’Associació de veïns de la Miralba, per parlar de diversos temes relacionats amb la urbanització, consultes, propostes, … una reunió profitosa fruit de la feina incansable de l’associació. És una gran ajuda per l’equip de govern comptar amb les associacions de veïns!Bisbal

A les 11 del matí tenim una reunió d’ocupació del projecte que ja he comentat en altres publicacions del bloc i que aviat podrem presentar i començar a tirar-lo endavant. Gran projecte amb uns companys de viatge de luxe!

Després d’aquesta reunió seguim amb una reunió amb el director de Serveis Socials del CCBP i els educadors de carrer que ja han començat a elaborar el projecte i que ben aviat comptarem amb una de les educadores per la cova jove i per aquest projecte tan important. A la reunió també hi assisteixen la regidora de joventut i el regidor de benestar social.
És un servei molt esperat i que de ben segur que faran una gran tasca contra l’absentisme escolar a l’institut i d’orientació als joves. Ganes que comencin!!

Per la tarda seguim amb les reunions, primer reunió amb els serveis tècnics municipals i la regidora de mediambient per repassar tota la documentació per la reunió d’aquí uns dies amb el Consell Comarcal. El tema és un projecte iniciat a començaments de legislatura: que l’ACA recepcioni l’EDAR de l’Esplai (la depuradora d’aigües residuals). L’anterior equip de govern d’ERC va fer una depuradora tan bet feta que hem hagut d’adequar-la perquè no va passar la revisió elèctrica i solventar les moltes deficiències de funcionament. Esperem que, després de 3 anys d’arreglar-ho, ja estigui tot a punt per passar la gestió a l’ACA (Agència Catalana de l’Aigua) a través del CCBP.
ImatgeCCBP
D’aquí ja vaig cap al CCBP, que tenim Junta de Govern. Una Junta amb quatre punts a l’ordre del dia d’on destaco una proposta que ens afectarà directament i positivament: es treu a concurs la gestió del servei de diversos sistemes de sanejament gestionats pel Consell, entre les que també hi anirà la depuradora de l’Esplai.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari