Dijous 15 de novembre: reunió de l’equip de govern i visita a l’Esplai

Dijous 15 de novembre: reunió amb l’equip de govern i visita a l’Esplai.

Aquest matí ens reunim l’equip de govern per temes importants: repassar el pressupost participatiu 2018, treballar les propostes fetes pel pressupost participatiu 2019 i seguir preparant el pressupost 2019. Una reunió llarga però de les que es fa molta feina!
Esplai
Per la tarda hem anat a l’Esplai, no hem tombat perquè anaven caient gotes i la previsió és que vagi a més. Per això ens hem quedat al local, parlant amb varis veïns. Hem parlat de moltes coses, a part de resoldre dubtes. Un dels veïns ens ha donat rovellons collits avui mateix, moltes gràcies!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari