Dimarts 13 de novembre: Comissió tècnica social, reunió del PDecat de la Vegueria Penedès i començo el llibre d’en Joaquim Forn

Dimarts 13 de novembre: reunió de la primera taula social, reunió de vegueria Penedès del PDeCAT i començo nou llibre.
???????????????????????????????
Avui ens hem reunit els que formem part de la taula social, la Comissió tècnica de valoració de les prestacions econòmiques d’urgència social. Com vaig explicar divendres passat, es tracta d’una comissió que fa un seguiment personalitzat de cada cas d’urgència social mirant tenint en compte també l’àmbit d’ocupació, per enfocar-ho globalment. Hem estat una hora i mitja perquè era la primera comissió i hi havia molts temes a tractar. Farem molta feina en aquestes comissions!
Pdecat
Per la tarda vaig a Vilafranca, a la reunió de la Vegueria Penedès del Partit Demòcrata amb el president Jaume Casañas, presidents comarcals, membres de l’executiva de vegueria i membres de les executives comarcals. La reunió és per constituir grups de campanya a les quatre comarques de la Vegueria Penedès, grups per treballar al territori amb els equips de cada municipi i amb la mirada posada en les properes eleccions municipals.

LlibreAbans d’anar a dormir, començo un nou llibre perquè ahir vaig acabar “El llegat del saurí” d’en Llorenç Avinyó. Un llibre que relata una història plena d’emocions i fets del dia a dia però també ple de fantasia. M’ha agradat molt el llibre! Pensant amb la presentació que va fer a la Bisbal fa unes setmanes, moltes de les persones que van parlar del llibre destacaven el personatge del notari com a víctima i botxí alhora. Jo no el veig gens com a víctima, per mi és un personatge que sap molt bé el que es fa i no és justificable de cap manera. Els personatges que més m’han atret són el servei de Villa Margot, perquè m’he quedat amb les ganes de conèixer millor la història de cadascun. Us el recomano!
Aquest vespre començo “Escrits de presó” de Joaquim Forn, escrits de viure més d’un any a la presó! És impensable i imperdonable perquè quan surti ningú li podrà tornar aquest temps que ha estat apartat de la família, els amics i la vida que portava, tot per ser un gran professional i demòcrata. Si el de la Meritxell Borràs ja em va colpir, segur que aquest més.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari