Dilluns 12 de novembre: ocupació, local de la Miralba i la Roser a “Com si fos ahir”

Dilluns 12 de novembre: reunió d’un projecte d’ocupació, visita d’obres al local de la Miralba i grata sorpresa al veure la Roser a la sèrie “Com si fos ahir“!

A primera hem anat a una reunió per anar preparant un projecte d’ocupació molt important i que ben aviat podrem  presentar i començar. Un projecte a tres bandes amb uns socis genials!Miralba

Al migdia hem anat a visitar la construcció del local social de la Miralba, que segueix a bon ritme. De pas hem vist també la parcel·la del costat que és de propietat municipal i que anirà molt bé per tenir el conjunt d’equipaments de la Miralba.
Roser
Cada dia després de dinar, miro la sèrie “Com si fos ahir” a TV3 a la carta, perquè sempre vaig uns dies endarrerida. Avui m’he mirat el capítol del dijous passat i, al començament, he vist la Roser Bundó! És quan la Gemma que va a l’hospital perquè la Clàudia ha tingut un accident i quan la Gemma surt al passadís per preguntar quan podrà sortir de l’hospital, doncs la infermera és la Roser. La Roser és actriu i avui m’ha fet molta gràcia veure-la a la televisió. Endavant Roser!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari