10 i 11 de novembre: cap de setmana familiar i sopar de cloenda de la temporada 2018 dels Nens del Vendrell

 10 i 11 de novembre: cap de setmana familiar i de sopar de cloenda de la temporada 2018 dens Nens del Vendrell.
esgrimafesta
El dissabte 10 de novembre al matí anem a una exhibició d’esgrima a Vilanova i la Geltrú, per la Fira. Ens hi quedem a dinar i marxem per anar a la tarda a una festa d’aniversari al McDonalds, on s’ho passen súperbé!

A 2 quarts de 10 de la nit sóc al Xaloquell, convidada pels Nens del Vendrell al sopar de cloenda de la temporada 2018. Un sopar que es fa, com no podria ser d’una altra manera, al Xaloquell amb el menjador ple de castellers i castelleres del Vendrell.
Comparteixo taula amb els alcaldes de Llorenç Jordi Marlés, l’alcalde d’Albinyana Quim Nin i castellers il·lustres com en Rodri i la seva dona, la Montse Turdiu i el Valentí, el Sito i el Pere Ferrando i la seva dona. Una bona taula amb un menjar exquisit: canelons i vedella i per postres un pastís especial per celebrar els 50 anys de la primera enxaneta de plata dels Nens. Ens obsequien amb un pin commemoratiu de l’aniversari de l’enxaneta de plata, que tots els posem a la solapa o a la camisa.
Entre plat i plat escoltem i aplaudim els parlaments de l’Eva Ma Serramià presidenta del Consell Comarcal, Martí Carnicer alcalde del Vendrell, Maria Cunillera presidenta dels Nens del Vendrell i el Jordi Cunillera i Guillem Solé caps de colla dels Nens.
El que destaca en aquests parlaments són la celebració d’aquest aniversari de la primera enxaneta de plata, les felicitacions per aquesta temporada i les ganes de superació amb il·lusió per la propera temporada. Gràcies Nens del Vendrell per poder compartir-ho amb tots vosaltres!

Nens1Nens2Nens4Nens5Nens3

El diumenge 12 de novembre m’estic tot el dia a casa fent feina i també descansant. A carregar piles per la setmana que comença!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari