Dimarts 23 d’octubre: treballant des de casa i començo nou llibre, el que presentarà en Llorenç Avinyó aquest dijous

Dimarts 23 d’octubre: treballant des de casa i canvi de llibre.

Avui m’he aixecat constipada, espessa i amb mal de cap. Per això m’he quedat a casa i, entre capcinada i capcinada, he treballat des del portàtil de casa. A la tarda ja estic més bé i espero demà estar al 100% per tornar a l’Ajuntament. Els canvis de temps els porto fatal!
llibre
Ahir vaig acabar el llibre d’en Gaspar Hernández “La dona que no sabia plorar“, que us el recomano! M’ha sorprès molt com tracta la vida d’una dona que no sent cap emoció, que no sent res. Com viu, com pot viure essent-ne conscient. Una història que t’atrapa des de la primera pàgina.
Com que dijous ve en Llorenç Avinyó a la biblioteca de la Bisbal per presentar el seu llibre “El llegat del saurí“, aprofito per començar-lo avui. Ja us explicaré!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari