20 i 21 d’octubre: cap de setmana tranquil, amb tarda de dissabte al Priorat i diumenge a la trobada de gegants de Sant Pere Molanta

20 i 21 d’octubre: Priorat i trobada de gegants a Sant Pere Molanta.
Priorat2
Dissabte 20 d’octubre per la tarda, la Leo i jo anem al Priorat per parlar amb la gent recollint inquietuds i propostes, revisar carrers, …. Anem al local social, al Priorat de baix i a varis carrers més i acabem la ruta al bar el Carro del Priorat. Tarda profitosa!Gegants1

Diumenge 21 d’octubre anem, amb el grup de Geganters i Grallers de la Societat, a la trobada gegantera de Sant Pere Molanta. És al migdia i hi ha dinar. Primer fem la cercavila pels carrers passant calor! i acabem amb una ballada conjunta de totes les colles participants. Després hi ha dinar per tots els participants, però nosaltres aprofitem per dinar i passar la tarda amb els cosins que tenim a Sant Pere Molanta. Cap de setmana tranquil!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari