12, 13 i 14 d’octubre: Montserrat, Vendrell i Bisbal

12, 13 i 14 d’octubre: tres dies sense activitat de govern per anar a Montserrat, a la Fira del Vendrell, descansar, estar amb la família i passejar.
Montserrat2Montserrat1
Divendres 12 d’octubre anem a Montserrat. Ara feia temps que no hi anàvem! Marxem al matí en cotxe fins al cremallera i d’aquí fins a Montserrat. Sempre hi ha molta gent però avui és exagerat.
Arribem que la missa ja està començada però ens hi quedem. Després desistim d’anar a veure la Mare de Déu de Montserrat, perquè la cua arriba fins a la plaça de fora, o sigui, que anem a encendre una espelma i a passejar per Montserrat.
ÉS un lloc que, encara que hi hagi molta gent, m’aporta pau i bones vibracions! A quarts de 5 de la tarda agafem el cremallera de tornada i cap a casa!

No acabem aquí el divendres, perquè a quarts de 9 del vespre anem al Vendrell al concert de Gralles, concert homenatge a Jaume Vidal i Vidal, en el seu centenari del seu naixement. El concert és a l’auditori del Tívoli.
Un concert on hi actuen quatre grups de gralles del Vendrell: els Grallers del Baix Penedès, els Tocats de Canya, els Mosquits i els Aixarts. Després actua l’orquestra de Ministrils de l’Escola Municipal de Música del Centre de les Arts de l’Hospitalet de Llobregat, sota la direcció d’Eduard Casals.
Cada grup vendrellenc toca dues peces, una de les quals és d’en Jaume Vidal i després l’orquestra de Ministrils ens sorprèn amb la interpretació de peces d’en Jaume Vidal amb orquestra i gralla. Un gran concert on gaudim de les seves cançons com la Masurca, l’avi Tof, l’Eduard i la Joana o el “submarino”.

Gralles1Gralles2Gralles3Gralles4Gralles5

Dissabte 13 d’octubre per la tarda anem a la Fira del Vendrell. Marxem aviat per no trobar-nos amb tot l’eixa-buc de gent. Aquest any ens podem passejar per la Fira sense pluja i vent, tot un èxit! Passem pel Carrer Dr Robert, la Rambla, el Carrer dels Cafès i la Plaça Nova, on veiem part de la cercavila.

Diumenge 14 d’octubre ens quedem a la Bisbal. Al matí anem a passejar fins més amunt del cementiri, gaudint del bon dia.
Per la tarda el cel ja es comença a tapar i, després de les previsions que ens arriben del servei meteorològic, només mirem al cel que comença a fosquejar. Em ve al cap el còmic de l’Astèrix i l’Obèlix, que només tenien por que el cel els caigués al damunt. Amb els previsions que tenim per aquesta tarda i vespre, és ben bé això. Esperem que no faci estralls enlloc i es quedi en una turmenta suau de tardor.

Vinyes2Vinyes1Bisbal2Bisbal3

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari