Dimecres 10 d’octubre: enoturisme Penedès, acte inaugural curs escolar, Junta de Govern al CCBP, carta d’en Jordi Turull i començo llibre nou

Dimecres 10 d’octubre: Consorci d’enoturisme Penedès, acte inaugural del curs escolar 2018/2019, Junta de Govern al Consell Comarcal, rebo carta d’en Jordi Turull i començo llibre nou.
Enoturisme1Enoturisme3
A quarts de 10 del matí la Judith, regidora de turisme, i jo anem a la presentació de ‘Penedès Events’ del Consorci d’Enoturisme Penedès a les Caves Vilarnau, a Sant Sadurní. És un programa que aglutina l’oferta de turisme de Reunions, Convencions i Incentius del Penedès amb espais singulars, propostes, productes, instal·lacions municipals i altres serveis relacionats per a la celebració d’esdeveniments i reunions. Tot això es pot trobar dins el portal web de Penedès Events, amb diverses propostes relacionades amb l’enoturisme que es poden fer al Penedès. A la Bisbal hi ha l’espai de Mas Llagostera.
Primer ena ha donat la benvinguda la regidora de turisme de l’Ajuntament de Sant Sadurní, Maria Rosell, i després la Núria Sala, d’Enoturisme Penedès ens ha presentat el projecte. Un projecte molt interessant perquè les empreses que fugen de ciutats, buscant llocs tranquils, amb interès propi, puguin venir al Penedès per fer reunions, convencions, trobades, … un tipus diferent de turisme que complementa tots els altres. Ens trobem amb la bisbalenca Cristina Bundó, de Mas Llagostera, que té un espai ideal per les empreses. Ha estat un matí interessant! Al migdia ja som a l’Ajuntament seguint amb la feina!
Curs2Curs3
A les 6 de la tarda la Leo, regidora d’ensenyament, i jo anem a l’Auditori de l’escola de música Pau Casals del Vendrell, per l’acte inaugural del curs escolar 2018/19. Un acte organitzat des del Servei Educatiu del Baix Penedès, amb la col·laboració de l’Ajuntament del Vendrell i Ajuntaments de la comarca. Presideixen l’acte el Director dels serveis territorials d’ensenyament a Tarragona, Jean-Marc Segarra, l’inspector Carles Jardí i regidors d’ensenyament de la comarca.
Després dels parlaments, gaudim de la conferència “Educar en les xarxes socials”, a càrrec de Magda Minguet. Un tema d’actualitat i que ens fa patir a tots els pares! Ha estat molt interessant.Curs1
Després de la xerrada tenim uns minuts de música a càrrec de dues alumnes de l’escola de música Pau Casals i acabem amb el lliurament d’obsequis als alumnes de 4rt d’ESO dels institut del Baix Penedès que han obtingut la nota mitjana més alta durant el curs 2017/18. Enguany l’alumna de l’IES Coster la Torre ha estat l’Helena Gumà de Llorenç. Moltes felicitats Helena!

Surto i vaig cap al Consell Comarcal del Baix Penedès ,que tenim Junta de Govern. Una Junta amb pocs punts a l’ordre del dia però importants, ja que la majoria són de temes d’ocupació.
carta
Quan arribo a casa em trobo amb una sorpresa emocionant: una carta d’en Jordi Turull. Cada vegada que rebo una carta de presos polítics se m’encongeix el cor. És molt emocionant llegir la carta i estic contenta si al llegir la meva l’he pogut transportar uns minuts fora la presó.
A la carta li vaig enviar un versot dels versots de la Festa Major, el que parla de l’1 d’octubre. Em diu que doni les gràcies als diables per aquest versot. Fet!
llibre
Abans d’anar a dormir començo llibre nou: “La dona que no sabia plorar” de Gaspar Hernàndez. Ahir em vaig acabar el de la Meritxell Borràs, testimoni dels dies viscuts a presó. Un llibre que cal llegir per intentar entendre com se sentia allà dins. Tinc per començar el llibre d’en Quim Forn, però no els vull llegir seguits i per això avui començaré el d’en Gaspar Hernàndez. Ja us explicaré…

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari