Divendres 5 d’octubre: primera sessió de formació sobre correu electrònic, rebuda de l’equip de Joventut Bisbalenca benjamí A per la pujada de categoria, nou número de Torre de Guaita i començo nou llibre

Divendres 5 d’octubre: inici de la sessió formativa de correu electrònic per la recerca de feina i rebuda i homenatge a l’Ajuntament de l’equip Benjamí A de Joventut Bisbalenca per haver pujat de categoria.
CursCorreu
A les 9 del matí ha començat la primera sessió de formació de la UGT sobre correus electrònics. Hem aprovat un conveni amb UGT per realitzar diversa formació per aturats i per treballadors de l’Ajuntament.
És un curs gratuït pels usuaris, d’una sessió i hi haurà 4 sessions amb 4 grups de 5 persones diferents a cada sessió, a la biblioteca municipal. L’objectiu és com crear un compte de correu electrònic i com utilitzar-lo en la recerca activa de feina. Va adreçada a aturats sense correu electrònic, ja que des de SOM Bisbal s’ha detectat que molta gent que busca feina no té correu electrònic, i avui dia és una eina imprescindible en la recerca activa de feina.Revista
Avui és la primera sessió i les altres sessions seran els divendres 19 i 26 d’octubre i 2 de novembre.

Demà comencem a repartir un nou número de la revista municipal Torre de Guaita, que entre avui i la setmana que ve rebrem a casa. Totes són interessants però a aquesta s’hi suma el fet que hi trobem la moció de censura i les accions del govern en minoria, en minoria però molt actiu! Llegiu-la!!
JB2
Aquesta tarda rebem l’equip de Joventut Bisbalenca que la temporada passada eren Benjamí A i que, per haver jugat una gran temporada, van pujar de categoria. Doncs avui a les 8 del vespre, a l’Ajuntament, hem rebut a l’equip i als entrenadors que tenien durant la temporada passada (l’Otger i el Jordi) per felicitar-los. Han sortit al balcó on hi havia tots els pares i familiars de públic els hi ha fet molta il·lusió! Després els hem ofert un pica-pica i els hem entregat una foto de l’equip a cadascú. Felicitats!

Al vespre començo el llibre que ahir em va dedicar la Meritxell Borràs “34 dies de tardor i 1 de primavera“. llibre
He acabat el llibre d’en Martí Gironell sobre la persona de Jean Leon amb el títol “La força d’un destí“. Està bé, és interessant, però no considero que sigui dels millors d’en Gironell (opinió personal).
Avui començo amb emoció el nou llibre, aquí en teniu l’escrit de la contraportada: “34 dies de tardor i 1 de primavera és el relat, ple de coratge i sensibilitat, del temps que Meritxell Borràs estigué a la presó d’Alcalá-Meco la tardor de 2017. Una crònica personal i directa d’uns dies en què, com diu Antoni Bassas, la set de revenja de l’Estat portà el Govern de Catalunya a la presó i l’exili“.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari