Dijous 4 d’octubre: inici del curs de memòria, visita de TV3 i sopar de presentació del llibre de la Meritxell Borràs.

Dijous 4 d’octubre: inici del curs de la memòria per la gent gran, gravació de TV3 sobre el Banc d’aliments i sopar de dones de presentació del llibre de la Meritxell Borràs.
CursMemòria
Pel matí acompanyo a la Judith, la regidora de gent gran, a donar la benvinguda a l’inici del curs de la memòria per la gent gran. És el tercer curs que s’ofereix i cada vegada té més èxit! Avui comencen al nou espai, al Racó de la Gent Gran.BancAliments2

Per la tarda la Leo, el Feliu i jo anem al banc d’aliments. Els voluntaris ja estan preparant les bosses d’aliments per més tard. Esperem els periodistes de TV3 que ens van trucar per venir a gravar la notícia dels 2.000kg d’aliments caducats.
Parlem el regidor de benestar social i jo sobre el que ens hem trobat i com es gestiona a partir d’ara. Ja ho vaig comentar la setmana passada al bloc, o sigui que no em repetiré.
Sopar2sopar7
Al vespre la Judith i jo anem a un sopar de dones del PDeCAT. Ens trobem 16 dones (regidores, alcaldesses, alcaldables, associades, …) per compartir sopar i tertúlia amb la Mertixell Borràs i la Neus Munté. Som al restaurant Semproniana de l’Ada Parellada a Barcelona, que ens sorprèn amb unes postres de “llacet”.

Un sopar boníssim amb companyia molt agradable amb rialles, converses de política i moments de seriositat quan la Meritxell Borràs ens presenta el seu llibre “34 dies de tardor i 1 de primavera” del seu diari a la presó i ens explica algunes experiències dels dies que va passar privada de llibertat.
Després de sopar seguim parlant amb la Meritxell, la Neus Munté, l’Ada Parellada i la resta de companyes. Una gran nit!

Sopar5Sopar6Sopar4Sopar3SoparPostres

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari