1 d’octubre: l’1 d’octubre de 2017 ara fa un any, un dia històric

Dilluns 1 d’octubre: dia de commemoració, de records i de fermesa en seguir endavant!
1O11O
Aquest matí a les 9, ens hem reunit davant l’Ajuntament per llegir un manifest del món local per la República i hem acabat amb els segadors. Ja ha passat un any de l’1 d’octubre de l’any passat! El referèndum i la Fira, tot passat per aigua.
Un dia emocionant amb moments de tot, on tothom va posar el seu granet d’arena perquè tots els bisbalencs i bisbalenques poguessin anar a votar, anar a votar sí, no o en blanc. Un dret universal on, a molts llocs del país, es van patir incidents greus per exercir-lo.
Un dia per rellegir l’escrit de l’any passat.
En aquest any han passat moltes coses, hem avançat encara que hi ha moments que no ens ho sembli, però les coses s’han de fer bé i sense pressa. Un dia per un record especial pels presos polítics i exiliats que van permetre que poguéssim votar.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari