Dimecres 26 de setembre: Ajuntament i Consell Comarcal

Dimecres 26 de setembre: celebració casament civil, Ple al Consell Comarcal, convocatòria de Junta de Govern pel dijous i un record molt especial del Jordi Turull.
Casament
A les 11 del matí celebro el casament civil de la parella de Can Gordei Jorge F. i Melania. Com cada casament, és únic i emocionant. Que sigueu molt i molt feliços!

A la tarda tanquem les més de 30 propostes per la Junta de Govern de divendres i n’enviem la convocatòria. Després vaig cap al Consell Comarcal, que tenim Ple amb molts punts a l’ordre del dia entre mocions propostes diverses i donar compte d’aprovacions.Nit

Rebo la trucada d’un amic que ha anat a visitar el Conseller Jordi Turull a la presó i, dins la conversa, li ha donat molts records per la Bisbal, pel nostre grup. La seva i la de la resta de presos polítics, és una situació tan injusta i impensable que no hi ha paraules. No esteu sols!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari