Dilluns 24 de setembre: ocupació, propostes per la Junta, depuradora de l’Esplai, llums solars i acabem el dia acompanyats de la pluja

Dilluns 24 de setembre: ocupació, preparació de la Junta, més temes relacionats amb la gestió de l’aigua, llums solars i acabem el dia amb pluja.

Bisbal1Aquest matí tinc una reunió d’ocupació amb empreses d’inserció, molt profitosa i molt interessant. Després continuo amb més temes d’ocupació.
La resta de matí i part de la tarda, amb el secretari acabant de parlar i signant propostes per la Junta de Govern d’aquesta setmana. A la tarda també ens reunim amb l’enginyer i la regidora de mediambient pel tema de la depuradora de l’Esplai. Ja he explicat altres vegades que la depuradora fa anys que està feta i que es gestiona des de l’Ajuntament perquè l’anterior equip de govern, tant ocupat sempre, no va tenir temps de fer la gestió amb l’ACA perquè la recepcionés, el que representaria també un estalvi per l’Ajuntament. Doncs des el 2015 que batallem amb això: primer fent-hi inversió per complir tota la normativa que incomplia i després per tota la documentació que no hi ha i que hauria de tenir. Ens costa però ho aconseguirem!
Abans de marxar cap a casa, amb el regidor de barris i l’empresa signem el contracte amb l’empresa que ha guanyat la licitació per la compra i instal·lació de 12 llums solars a repartir entre la Masieta i Santa Cristina. Llums que es posaran en alguns dels punts on hi ha contenidors. A final d’any ja estaran instal·lades.

Abans d’escriure aquestes ratlles comença a ploure, una pluja que sempre va bé però que podria esperar-se dos o tres dies a caure perquè es pogués acabar la verema!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari