15 i 16 de setembre: cap de setmana d’inauguracions a Llorenç i Torrelles de Foix i celebració de la festa anual de l’Associació de la Gent Gran de La Bisbal

15 i 16 de setembre: cap de setmana a Llorenç i Torrelles de Foix i festa de l’Associació de la Gent Gran de La Bisbal
Llorenç2
Dissabte 15 de setembre a les 11 del matí vaig, acompanyada de la 1ra tinent alcalde Judith Vidal, a la inauguració del nou edifici de l’Ajuntament de Llorenç del Penedès, que inclou la Biblioteca municipal i el Punt d’informació juvenil. Inauguració a càrrec del MHP de la Generalitat Quim Torra i Pla i l’alcalde de Llorenç Jordi Marlès.Llorenç1
Hi som convidats, a part d’entitats i gent de Llorenç, el President de la Diputació de Tarragona (Sr. Josep Poblet), el Delegat del govern de la Vegueria Penedès (Sr.Pere Regull), el Secretari d’Administracions Locals de la Generalitat (Sr. Miguel A. Escobar), el Director dels serveis territorials d’esports de la Generalitat a Tarragona (Sr. Joan Plana), el Director dels serveis territorials de cultura de la Generalitat a Tarragona (Sr. Jordi Agràs), el Director dels serveis territorials del Departament de la Presidència a Tarragona (Sr. Baptista Capell), la Presidenta del Consell comarcal del Baix Penedès (Sra. Eva Ma Serramià), el President del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Sr. Xavier Lluch) i alcaldes i alcaldesses de la comarca (Montse Carreras de Cunit, Martí Carnicer del Vendrell, David Godall de Bonastre, Magí Pallarés de Sant Jaume, Núria Manchado de Masllorenç, Félix Sans de Bellvei, Quim Nin d’Albinyana, Amadeu Benach de Banyeres i Pep Carreras de Santa Oliva).

Torrelles2Marxem de Llorenç per anar a Torrelles de Foix on l’amic i alcalde Sergi Vallès ens ha convidat  a la inauguració de l’escola Guerau de Peguera. Inauguració a càrrec del MHP de la Generalitat Quim Torra i Pla, del Conseller d’Ensenyament Sr. Josep Bargalló i l’alcalde de Torrelles de Foix Sergi Vallès.torrelles1
Hi assistim, a part de la gent de Torrelles i de l’escola, el delegat del govern de la Vegueria Penedès (Sr.Pere Regull),  el Secretari d’Administracions Locals de la Generalitat (Sr. Miguel A. Escobar), el President del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Sr. Xavier Lluch), alcaldes i alcaldesses de la Vegueria Penedès. D’alcaldes i alcaldesses no els anomeno que no els conec a tots, sí que puc assegurar que hi eren els alcaldes i alcaldesses que conec: de Sant Martí, de Mediona, de Canyelles i el gerent del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Sr. Francesc Rosell) i el regidor de Cunit i president de la Vegueria Penedès del PDeCAT Jaume Casañas.

Felicitats als dos alcaldes i amics Jordi Marlès i Sergi Vallès per les inauguracions i per treballar de valent! Encara no havia tingut ocasió de trobar-me amb el MHP president Torra i tal com m’havien dit és una persona propera, humil i oberta.

Diumenge 16 de setembre a la tarda, anem a la festa de l’associació de la Gent Gran que fan cada any al setembre. D’aquí uns dies es traslladen al Racó de la Gent Gran i avui, per les prediccions de pluja, han preparat el berenar-sopar a dins. Som unes 120 persones i hi hem capigut la mar de bé! Una taula molt ben parada i amb tot a punt, gràcies a la Junta de l’Associació de Gent Gran. Hem berenat uns requisits boníssims i després  res millor que bona música i bona veu amb el Javier i la Laura, dos artistes bisbalencs de gran nivell.
Al començar el president Anton Juncosa i la regidora de Gent Gran Judith Vidal ens dirigeixen unes paraules, després el mossèn beneeix la taula i comencem a berenar. Ha estat un vespre magnífic amb bona companyia, bon menjar i bona música! La gent gran de la Bisbal és molt gran, seguiu així d’actius i animats!
GentGran3GentGran4GentGran2GentGran1
Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari