Dijous 13 de setembre: Administració local a Tarragona, presentació de l’informe FEGP de conjuntura econòmica del 1r semestre 2018, dinar amb els companys de l’Ajuntament i tarda de berenar al Priorat

Dijous 13 de setembre: reunió a Administració local a Tarragona, assistència a la presentació de l’informe FEGP de conjuntura econòmica del 1r semestre de 2018, dinar amb els companys de l’Ajuntament i tarda de berenar al Priorat.

Al matí he anat a Governació a Tarragona, a Administració local per parlar de varis temes relacionats amb la Relació de Llocs de Treball que estem fent. Ha estat una reunió molt interessant!FEGP

Al migdia assisteixo a la presentació de l’informe FEGP (Federació Empresarial del Gran Penedès) de conjuntura econòmica del 1r semestre de 2018. La presentació ha estat al local de la FEGP al Vendrell, Un informe molt seriós elaborat per la consultora Activa Prospect, a través de la FEGP, que analitza els factors econòmics de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf amb la contractació, l’atur, els sectors econòmics, … Ha estat molt interessant tant l’explicació com el debat que hem tingut després. Felicitats!

Del Vendrell cap a la Bisbal per compartir amb els treballadors i treballadores municipals una paella per acabar l’estiu, uns mesos amb molta feina, un bon moment per compartir un bon dinar!aniversari

I per la tarda cap al Priorat! per celebrar un aniversari al local.
Gran dijous!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari