Dimarts 11 de setembre: Diada Nacional de Catalunya multitudinària, reivindicativa, pacífica i festiva

Dimarts 11 de setembre: Diada Nacional de Catalunya
Diada1Diada4
Hem anat a totes les manifestacions de l’11 de setembre des de la primera que va ser el 2012 i aquest any no és cap excepció.
És un dia festiu i com cada any, anem a Calafell a agafar el tren a mig matí per anar cap a Barcelona. Ja anem equipats amb les samarretes d’enguany i la major part de persones que pugen al tren també i, com sempre, es respira il·lusió, tranquil·litat i esperança.
Baixem al Passeig de Gràcia i anem aviat a dinar cap a Gran de Gràcia, que avui hi ha gent a tot arreu i no volem fer cues!Diada2
Quan sortim és aviat i anem a fer un tomb pel barri de Gràcia fins arribar al tram número 26, entre el C/Roger de Llúria i Bruc, on van arribant els baixpenedesencs. Busquem l’ombra on comença el tram al C/Roger de Llúria i ens hi quedem amb els de la Bisbal.
Tarda de salutacions, petons i abraçades de trobar-nos una vegada més a la Diada. Enguany una Diada on ens hi falta totes les persones que són injustament a la presó o a l’exili. No puc evitar tenir un record especial pels que conec, amb qui he coincidit i parlat més vegades: Jordi Turull, Josep Rull, Quim Forn i President Puigdemont.
La Diagonal es va omplint i els Castellers de Vilafranca, que són els que tenim al davant, comencen a fer castells. Es va acostant l’hora i ja no podem moure’ns gaire fins que arriben les 17:14h i es fa el silenci. Llavors sentim que s’acosta l’onada sonora que seguim i després una  altra.Diada3
Acabem amb el cant dels Segadors i marxem de seguida per agafar el tren de tornada a les 6 de la tarda, que demà hi ha escola i s’han de preparar motxil·les!
Una Diada emocionant, reivindicativa, respectuosa, pacífica i amb aire de festa! Visca Catalunya!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari