Dilluns 10 de setembre: commemoració comarcal de la Diada de Catalunya al Vendrell i SomFesta a la Bisbal

Dilluns 10 de setembre: Diada comarcal al Vendrell i SomFesta a la Bisbal.

Cada dia 10 de setembre commemorem la Diada Nacional de Catalunya a un municipi diferent de la comarca, organitzat pel Consell Comarcal i el municipi que acull la Diada. Al 2015 va ser a la Bisbal, el 2016 a Cunit, el 2017 a Calafell i aquest any al Vendrell.
L’acte és a la Plaça Nova del Vendrell amb una ofrena floral a Pau Casals, seguit dels parlaments institucionals, a càrrec de l’Eva Ma Serramià Presidenta del Consell Comarcal i en Martí Carnicer Alcalde del Vendrell. A continuació un recital de poemes d’Àngel Guimerà, un pilar dels Nens del Vendrell i acabem amb els Segadors, interpretat per la soprano Griselda Ramon.

DiadaVendrellEvaDiadaVendrellMartíDiadaVendrellDiadaVendrellNens

Quan acabo marxo de seguida per anar a SomFesta a la Bisbal, el sopar, actuació i música organitzat per SomFesta que està format per les entitats juvenils dels Esventats de La Bisbal, els Desmanegats de Les Peces, els Festucs de Sant Jaume i els Tafaners de Bellvei, en un projecte de Jove Baix Penedès i el suport dels ajuntaments dels 4 municipis. Avui tenim sopar popular, espectacle de Tela Marinera i festa jove amb Ràdio Esventada, Dj Batet, Dj Manyé i Pd’s Boom-Watts.
Les taules ben parades i el sopar molt ben organitzat. Després l’actuació de Tela Marinera espectacular i ja marxem quan comença la festa jove. Felicitats a tots els joves de SomFesta, a JoveBaix Penedès i molt orgullosa de la regidora de joventut Leo Uceda i la tècnica de joventut Arantzazu Longares per ser-hi sempre!

SomFesta3SomFesta4SomFesta2SomFesta1

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari