Dimarts 4 de setembre: més informació sobre la petició de dimissió de la Sra. Verdún d’ERC

Dimarts 4 de setembre: el grup del PDeCAT exigim la dimissió de la regidora d’ERC Pilar Verdun.

EquipGovernAvui ha sortit publicat a la premsa i a les xarxes socials del PDeCAT la petició de dimissió de la regidora d’ERC Pilar Verdún. Ella vivia de fa molts anys fins fa 3 o 4 anys a una casa de la Masieta.
La Masieta és una urbanització no recepcionada però el servei d’abastament d’aigua el porta l’empresa concessionària fa més de 10 anys.
Abans que el servei d’aigua el portés l’Ajuntament a través d’una empresa concessionària (primer Sorea i després Aqualia), l’associació de veïns de la Masieta és qui portava aquesta gestió: donaven la connexió d’aigua a les cases, cobraven el rebut d’aigua, … El pou de la Masieta és dins una casa, justament de la casa on va viure molts anys la Sra. Verdún però en el moment que la gestió de l’aigua passa a ser municipal, es fa una cessió d’ús de manera que l’Ajuntament o l’empresa concessionària puguin accedir al pou directament del carrer i sempre que convingui. Per tant, el pou deixa de ser de la Sra Verdún.

Ens vam assabentar que aquella casa, la que vivia la Sra. Verdún, no tenia comptador d’aigua i vam demanar un informe a l’empresa concessionària. L’informe diu que la casa no disposa de comptador i que ja l’estaven instal·lant. Ara aquesta casa, on ja no hi viu la Sra. Verdún, ja té comptador d’aigua però és el primer comptador que hi ha instal·lat, perquè un altre informe diu que no els hi consta des de quan no hi ha comptador d’aigua en aquest habitatge, i l’empresa porta aquest servei fa 10 anys!
La Sra. Verdún és regidora d’ERC des del 2003, però va formar part de l’equip de govern del 2007 al 2015 i, bona part d’aquells anys, vivia a la casa que no tenia comptador sinó que un tub anava directe del pou a casa seva i això vol dir que tenia aigua directe del pou, sense passar per cap comptador.

Qualsevol ciutadà i encara més un regidor, ha de complir amb les seves obligacions però no, la Sra Verdún va estar a l’equip de govern 8 anys sense comptador a casa seva, o sigui, sense pagar cap rebut d’aigua. Aquests consums, que no podem saber quina quantitat són perquè no hi havia comptador, els pagàvem entre tots els bisbalencs i bisbalenques que paguem rebut d’aigua!
Això és exemple de bona ciutadana? això és tenir respecte per bisbalencs i bisbalenques? doncs no, en un país europeu aquesta senyora ja hauria dimitit però estem a Espanya i aquí no dimiteix ningú!
L’ètica i el compliment de les obligacions ha de ser el mínim que es demana a un regidor/a però sembla que per aquesta senyora i per ERC no!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari