Diumenge 19 d’agost: acabem una gran Festa Major!

Diumenge 19 d’agost: Sant Magí i últim dia de la Festa Major amb sardanes, gimkana esventada, zumba i swing!

Aquest matí, quan s’ha acabat la missa, els Dansaires del Penedès ens han ballat dues sardanes dins l’església, acompanyats per la Cobla Cossetània. Dues sardanes molt especials: la moreneta i la sardana de la Bisbal del Penedès, composada el 1999. El seu director, en Joan Morros, ens ha fet lliurament d’un record de la ballada de l’any passat. Moltes gràcies!!
Després hem sortit a la plaça per la ballada popular de sardanes.

Sardanes1Sardanes2Sardanes3

Al migdia tota la família hem dinat a l’Ull de Llebre per celebrar el Sant del Magí i l’aniversari de l’Aniol. Just hem acabat de dinar i ràpid cap a casa, perquè s’havien de canviar per participar a la gimkana esventada. Una gimkana que cada any se superen i hi participa més gent, però el millor de tot és la gran organització per part dels esventats, moltíssimes felicitats! Cada grup participant va disfressat d’un tema diferent: platja, alienígenes, cuiners, … i han de superar 10 proves per tot el poble.

Gimkana1Gimkana3Gimkana4Gimkana5

A les 7 de la tarda anem cap a l’envelat per la masterclass de zumba, amb el Consell Esportiu del Baix Penedès i a continuació ball swing amb Avoi Jaçç Quartet.
zumbaswing1swing2
Una gran Festa Major, molt participativa, amb alegria, bon ambient i sense incidències. Gràcies a totes les entitats participants i gràcies també al Feliu, regidor de festes, que es mereix uns dies de descans!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari