Dilluns 13 d’agost: encetem la setmana de la Festa Major, l’última d’aquesta legislatura

Dilluns 13 d’agost: reunió amb UGT formació, inscripcions a la gimkana esventada, reservar pel sopar dels diables i inauguració de les exposicions de la Festa Major.

Aquest matí hem tingut reunió, la tècnica d’ocupació i jo amb la Mar Vázquez de la UGT Formació. Estem preparant un conveni pel curs 2018/19 per temes de formació. Amb aquesta reunió anem acabant d’organitzar els cursos que oferirem el curs 2018/19.

EsventatsPer la tarda tenim és actes previs de la Festa Major que comença demà!!
Els esventats fan les inscripcions per la gimkana esventada de diumenge 19 d’agost, a l’arribar al CMC ja hi havia cua per apuntar-se. Cada any és una de les activitats més esperades per la Festa Major!
Els diables també estan apuntant per reservar lloc pel sopar dels diables del dissabte 18 d’agost. Un altre dels actes més esperats!

Puntes2I inaugurem les exposicions al CMC (Centre Municipal de Cultura): les Puntaries de la Bisbal, dels 30 anys de la piscina municipal i de programes de Festes Majors.Expo3
L’exposició de les puntaires cada any és una obra d’art que et deixa meravellat. Hores i hores de feina per cada peça que hi ha exposada.
L‘exposició de la piscina és per commemorar el 30è aniversari des de la seva construcció, amb fotografies de quan es va construir i fotografies que hn anat portant la gent. Es va construir amb l’Heribert Ventosa com alcalde.
I l’exposició de programes de la Festa Major, que és a la sala gran on podeu trobar programes de la Festa Major d’estiu de la Societat, del Poliesportiu i de l’Ajuntament, juntament amb programes de mà i més sorpreses. Gràcies a les puntaires, al Jordi Ferran, al Kta i la Judith per la organització!

Expo2Expo5Expo1Expo6Expo4

Expo7Avui també hem aprofitat per presentar la campanya “Oh my got!”. Des de les regidories de joventut i mediambient, amb la Leo,Expo8 s’ha tirat endavant una proposta que l’any passat va guanyar al Videobox: gots reciclables. Amb aquests gots, que es vendran a l’envelat per 1€, reduirem molt consum de plàstic. A part que el disseny que ha fet el Kta és xulíssim!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari