11 i 12 d’agost: cap de setmana de futbol, casament, tir al plat, festa al Priorat i començo nou llibre

11 i 12 d’agost: cap de setmana de festa al Priorat, 14h de futbol sala organitzat per joves, celebració de casament, 18è torneig “in memoriam” Salva Ribas i tirada al plat de Festa Major.

Un cap de setmana sense parar amb majoria d’actes organitzats per entitats o associacions, que són qui donen vida a la Bisbal!DissabteFutbol2

DissabteFutbol1El dissabte 11 d’agost al migdia vaig a veure el torneig de futbol sala organitzat pels joves, uns joves que fa 3 anys amb poc més de 13 anys, van anar a veure la regidora d’esports per explicar-los que volien organitzar un torneig de futbol sala. I aquest és el tercer que l’organitzen dins els actes previs de Festa Major. Moltes felicitats a tots els organitzadors, als voluntaris que els ajuden i als pares que els donen suport i seguiu així, sabeu que teniu tot el nostre suport!

SalvaCartellA les 5 de la tarda som al CE Vendrell, pel 18è torneig “in memoriam” Salva Ribas. Un torneig al que hi assisteixo cada any,agraint i felicitant al Salvador, l’AnnaSalva Ma, la Cristina, el Dani i totes les persones que organitzen aquest gran torneig. Estem a la tribuna que comparteixo amb alcaldes i alcaldesses de la comarca, el president de la Federació de futbol de Tarragona Josep Vives, el Director de Serveis Territorials d’Esports de la Generalitat a Tarragona i l’ex-jugador del Barça en Sadurní, juntament amb la seva senyora.
Veig quasi tot el primer partit, que és Damm i Vilafranca, i no puc ser-hi per l’homenatge al Salva ja que a les 7 he de ser a Can Gordei.

CasamentMarxem i a les 7 de la tarda sóc a Can Gordei per celebrar el casament dels bisbalencs Frank i Cristina. Com sempre dic, i és veritat, una de les millors feines d’estar a l’alcaldia.
Casament emotiu ple de familiars i amics. Moltes felicitats parella!

Tornem al torneig de 14h de futbol sala quan juguen les semifinals. No em quedo fins la final. La Leo, que hi és des que ha començat al matí, es queda fins al final i és qui entrega els premis.

PrioratSevillanasPrioratSevillanas1
Nosaltres anem cap al Priorat on segueix la festa, i arribem pel sopar de carmanyola on cadascú se’l porta. Després del sopar comença l’actuació de sevillanes on debuten les del Priorat que fa uns mesos que assagen. Felicitats i a continuar! Quan acaba l’actuació, comença el ball i ens hi quedem una bona estona.

Diumenge 12 d’agost a les 9 del matí, el Feliu i jo anem al Tir al plat que organitzen el grup de caçadors de la Bisbal per la Festa Major. Més de 30 persones amb qui esmorzem,  xerrem, riem i mirem el tir al plat. Un dels tradicionals actes previs de Festa Major. Aquest any han llogat una nova màquina per tirar els plats. Molt bon ambient, felicitats caçadors bisbalencs! Marxem abans que s’acabi per no fer tard als actes del Priorat.

TirEsmorzarTir1Tir2

Quan arribem al Priorat, anem al mercat de 2na mà que han organitzat i anem fent temps per la missa rociera. Una missa amb el mossèn de la Bisbal i un cor “rociero” de Cunit, acompanyats del guitarrista bisbalenc Xavier Garcia. Uns cants que emocionen!

PrioratMercatPrioratMissa1PrioratMissa2PrioratMissa3PrioratMissa4

PrioratPaellaA l’acabar la missa ja comencem a sentir la olor del sofregit de la paella, el dinar que ens preparen el Pere i la Cristina. Com no pot ser d’una altraPrioratDinar2 manera, està boníssima!
Una paella que compartim més de 100 persones i que ha organitzat l’Associació del Priorat. Hi ha una manera millor d’acabar les festes?

Ahir em vaig acabar el llibreLas hijas del capitán“, una història molt maca on explica les vivències de tres germanes i la seva mare que surten d’un petit poble espanyol a llibrecomençaments del segle passat, per anar a viure a Nova York, on es troben un país amb una llengua que no coneixen, costums i maneres de viure molt diferents i com han de lluitar, primer per acceptar grans canvis i després per sobreviure. Llegiu-lo!

Avui començaré el llibre de Martí Gironell “La força d’un destí“. D’en Martí Gironell m’he llegit varis llibres i tots m’han agradat molt: “El pont dels jueus”, “L’arqueòleg”, “L’últim abad” i “El primer heroi”. Ja us explicaré què tal és aquest llibre.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari