Divendres 10 d’agost: aires de Festa Major, nous nomenaments pels regidors i regidores, signatura del llegat fotogràfic bisbalenc de la Felicidad, sorteig de l’ordre d’actuació de les colles per la Diada del 15 d’agost i inici de la Festa al Priorat

Divendres 10 d’agost: nous nomenaments pels regidors, aires de Festa Major, signatura de la cessió del llegat fotogràfic de la Felicidad, presentació i sorteig de la Diada del 15 d’agost, comença la festa al Priorat i assaig de gralles per la Festa Major.
FM
Ara ja es nota que s’acosta la Festa Major amb les reunions prèvies a l’Ajuntament i posar la senyera al balcó!

Aquest matí he signat dos Decrets: un per nomenar els nous tinents alcaldes i l’altre per  nomenar noves regidories pels actuals regidors de l’equip de govern, que queda de la següent manera:
Agnès Ferré: alcaldessa i regidora d’Urbanisme i Ocupació (com fins ara)
Judith Vidal: 1ra tinent alcalde i regidora de Cultura, Lleure, Gent Gran i Turisme (canviem de 2na tinent a 1ra tinent alcalde i afegim la regidoria de turisme)
Leo Uceda: 2na tinent alcalde i regidora de Joventut, Esports, Medi Ambient, Territori i Ensenyament (afegim la regidoria d’ensenyament i la 2na tinent alcalde)
Feliu Gil: regidor de Festes, Sanitat, Barris i Benestar social (afegim la regidoria de Benestar social)
Pere Saumoy: regidor d’Economia i Finances (com fins ara)
Seguim treballant!!fotos

A les 5 de la tarda signem el conveni de cessió de fotografies i negatius d’en Josep Anton Bundó, el fill de la Felicidad. Estem molt contents de poder acollir aquest llegat, que conté imatges de la història de la Bisbal, un bon llegat, que és el millor homenatge que li podem fer a la Felicidad i la seva família. Ho vam aprovar per Junta de Govern la setmana passada i avui signem la cessió. Segurament que l’any que ve ja podrem tenir classificat tot el material i preparar-lo per una exposició.

CastellsQuan són quarts de 7 de la tarda fem la presentació de la Diada castellera del 15 d’agost i el sorteig de l’ordre d’actuació.
Enguany ho fem a l’auditori del CMC. Primer passem unes imatges de diferents diades castelleres, preparat pel Kta i després fem el sorteig. Ens acompanyen les 4 colles participants:els Bous que fan el pilar de cortesia davant l’Ajuntament, un castell abans de començar la Diada i el pilar al final, i les 3 colles participants de la Diada: Castellers de Vilafranca, Colla Vella Xiquets de Valls i Colla Joves Xiquets de Valls.
L’ordre d’actuació serà: primer els Castellers de Vilafranca, segons la colla Joves Xiquets de Valls i tercers la colla Vella dels Xiquets de Valls.
Acabem brindant amb cava, com no pot ser d’una altra manera i desitjant una bona Diada per dimecres que ve!Priorat2

PrioratGitanesQuan acabem pugem cap al Priorat que comencen les festes. Avui actuen les Gitanes de la Bisbal i després els quedem a sopar amb la Junta. No ens quedem al showman de després perquè ja és tard.
Baixem i vaig cap a la Societat a veure l’assaig previ a la Festa Major del Grup de Geganters i Grallers.

Ja tenim la Festa Major a tocar!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari