6 i 7 d’agost: dilluns i dimarts amb presentació de moció de censura per part d’ERC i la regidora del PSC

6 i 7 d’agost: dilluns i dimarts marcats per la presentació de censura dels 5 regidors d’ERC i la regidora del PSC, però seguim treballant!
???????????????????????????????
Dilluns 6 d’agost al matí vaig, amb la tècnica d’ocupació, a la Cambra de Comerç de Tarragona on hem quedat amb el responsable de formació. És una reunió per programar la formació que ens ofereixen pel curs 2018/19, d’aquesta manera a començaments de setembre podrem oferir tota la formació d’octubre 2019 a juny 2019.
No havia estat mai dins la Cambra de Comerç i aprofitem per fer-hi una visita, fins i tot hem pujat al terrat amb unes vistes excel·lents de Tarragona.

A la tarda sorpresa i no sorpresa de la presentació de la moció de censura signada pels 5 regidors d’ERC (4 regidors de la llista i 1 regidor que no ha votat ningú) i la regidora del PSC Maguy Antolín.
Dic no sorpresa perquè des del gener de 2016 que la regidora que ens ha avisat que si no actuàvem com ella volia faria moció amb ERC. Nosaltres li vam dir sempre que no volem governar a qualsevol preu i que no acceptem cap xantatge. I així hem passat aquests 3 anys! Dic sorpresa perquè queda menys d’un any per eleccions i no té massa sentit.
El que fem per la tarda és que el secretari verifica que sigui correcta i sí que ho és, per tant, signo dos decrets d’alcaldia: un de donar de treure de l’equip de govern la Maguy Antolín a data d’avui i l’altre de donar de baixa el càrrec de confiança assignat a la regidora del PSC.

Dimarts 7 d’agost al matí vaig, també amb la tècnica d’ocupació, a la FEGP (Federació Empresarial del Gran Penedès)a Vilanova, per parlar també de temes de formació pel proper curs.
Tenim ja la convocatòria de la moció de censura pel dimecres 22 d’agost a les 12 del migdia però, com que no podem fer-hi res, seguim treballant que és el que sabem fer!
Aprofitem per preparar una nota de premsa del PDeCAT referent a aquesta moció, que és la següent:
PRIORITAT DEL PDECAT: SEGUIR TREBALLANT PER LA BISBAL
Ahir dilluns 6 d’agost, els 5 regidors d’ERC i la regidora del PSC van presentar a l’Ajuntament una moció de censura contra l’equip de govern del PDeCAT.
No sabem els motius reals d’aquesta moció però tampoc ens interessen, el que sí sabem és que s’avindran perquè tenen les mateixes maneres de fer i desfer i aconseguir els seus objectius a qualsevol preu, el que ens ha demostrat ERC des del 2003 i on ara s’hi apunta la Sra. Maguy.
Des de començaments d’aquesta legislatura que la Sra. Maguy ens ha fet saber dia sí i dia també que té la clau del govern de la Bisbal i que pot decidir seguir amb nosaltres o amb ERC.
Els regidors i regidores i l’alcaldessa del PDeCAT sempre li han deixat molt clar que tenim un pacte signat des de finals de maig de 2015 per aquesta legislatura, que pensem complir-lo, però que no accediríem a xantatges ni governaríem a qualsevol preu.
En aquests tres anys de govern hem sanejat l’Ajuntament, aportant transparència, bon govern, bona gestió i inversions, escoltant, donant suport a entitats i associacions i tornant la Bisbal a la normalitat. Tot això ha estat possible gràcies a la col·laboració i suport de totes les persones del grup i de veïns i veïnes del municipi que s’han implicat en aquest projecte.
Si la moció prospera seguirem treballant per la Bisbal com hem fet sempre, amb rigor i honestedat.
Grup del PDeCAT de La Bisbal del Penedèsassaig

cineI per la tarda al cine amb la família, per veure “Los increíbles 2”, molt divertida!
Al vespre vaig a la Societat pels assajos previs a la Festa Major pel Grup de grallers i tabalers de la Societat. Avui venia la Sònia per gravar el vídeo, el que fa amb totes les entitats, per la Festa Major.

Acabo el bloc d’avui agraint a totes les persones que ens han donat ànims i suport després de saber la notícia de la presentació de la moció: polítics del PDeCat, polítics d’altres partits, amics, periodistes, veïns, … I sobretot sentiment d’orgull de la gent que formem el PDeCAT a la Bisbal, fent pinya i amb ànims per continuar treballant per la Bisbal, sense enganys ni mentides.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari