4 i 5 d’agost: festa a Can Gordei i 1ra Volta Baix Penedès

4 i 5 d’agost: cap de setmana de festa a Can Gordei i la 1ra Volta Baix Penedès.
CanG0
És el primer any que la nova Comissió de festes de Can Gordei organitzen les festes d’estiu i han demostrat ser uns grans organitzadors, treballadorsCanG1 incansables i sempre amb la rialla a la cara!
Dissabte al matí vaig una estoneta a veure els campionats que es juguen al matí: dominó, cartes, futbolí i billar, i als inflabes d’aigua que, amb el matí tan calorós que fa, és molt agraït!
Al vespre hi anem a quarts de 9 pel sopar. Un sopar de 240 persones molt ben organitzat! I, després de miss i mister Can Gordei, ens quedem pel ball.

Bici0Diumenge al matí acompanyem a la Leo, regidora d’esports, a la 1ra Volta Baix Penedès Runnbikes RCB. Dos dies de cursa ciclista a la comarcaBici2 organitzats pel Quim Arroyo i la Noe dins del grup ECM. Són dues etapes, la primera el dissabte a Masllorenç i la segona a la Bisbal el diumenge, en una cursa de veterans màsters (30, 40 i 50), fèmines èlit i sub23.
L’etapa d’avui és una cursa en línia de 67,5km que comença a les 10 del matí amb una forta calor. Primer ens trobem a les 9 del matí a l’auditori del CMC amb els organitzadors i els grups de protecció civil, mossos, ambulàncies i voluntaris per fer un repàs de tot el recorregut.
A les 10 surten més de 80 corredors que, en menys de dues hores i mitja fan tot el recorregut!
A l’acabar, la Leo i jo juntament amb patrocinadors i els organitzadors donem els premis i mallots als guanyadors de les diferents categories. Una molt bona iniciativa!

Bici3Bici4Bici5Bici6Bici7

CanG3Per la tarda tornem cap a Can Gordei per la xocolatada que fan la Manuela i altres ajudants, boníssima com sempre! Després ens afegim als Holi Colours on tots quedem ben acolorits!
Anem cap a casa per dutxar-nos i canviar-nos i al vespre hi tornem pel lliurament de premis dels tornejos de dominó, cartes, futbolí, billar, petanca, futbol, manualitats i reposteria. Uns trofejos xulíssims fets per la Loli i la Sònia!
Després gaudim del monòleg de l’Edu Muntante, boníssim!! i segueixen amb DJ però nosaltres ja marxem que demà és dilluns!

CanG4CanGCanG5

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari