Dimarts 31 de juliol: programa de la Festa Major i Firagost a Valls

Dimarts 31 de juliol: acabem el mes amb el programa de la Festa Major i l’assistència al Firagost a Valls.
programaFM
Avui ens arriba el programa de Festa Major de la impremta i el comencem a repartir. Un programa acompanyat d’un clauer/porta gots per portar el got deFMgot la Festa Major, que és una novetat d’enguany. A través de la regidoria de mediambient, s’han encarregat gots que es podran comprar al bar de l’envelat, de manera que el portarem per no haver de fer servir un got de plàstic cada vegada i després llançar-lo. El Kta, que és un crac del disseny, ha dissenyat el got que és molt i molt xulo!
La Festa Major és del 14 al 19 d’agost, però del 10 al 13 té actes previs com són la presentació de la diada castellera i el sorteig de l’ordre d’actuació el divendres 10 d’agost; el dissabte 11 d’agost els joves preparen les 12 hores de futbol sala; el diumenge 12 d’agost al matí la Societat de Caçadors fan la tradicional tirada al plat i el dilluns 13 d’agost inaugurem les exposicions al CMC. Un no parar i tot gràcies a les entitats culturals, esportives i juvenils que hi participen i a la regidoria de festes!!
Espero que us agradi el programa i que gaudiu de tots els actes i activitats e la Festa Major!!

FiragostAlbertPer la tarda vaig al Firagost 2018 a Valls, a la 64 Fira-Exposició del Camp Català que se celebrà avui i demà.FiragostCellers
Avui he aprofitat per arribar abans a Valls i quedar amb la Montse i el Quim, amb qui fa temps que no veia. Amb la Montse vam compartir oficina durant 10 anys a Valls, a Caixa Sabadell. Molts bons records d’aquells anys on vaig aprendre molt.
Em conviden, juntament amb altres alcaldes i alcaldesses de l’Alt Camp i comarques veïnes, a la inauguració oficial de la Firagost 2018, a les 7 de la tarda al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Valls.
Presideix l’acte el Conseller de Polítiques Digitals i Administració pública del Govern de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró amb qui també vaig coincidir la setmana passada a la visita a Idiada. Avui acompanyat per l’alcalde de Valls, Albert Batet.
Sortint de la inauguració fem visita institucional per les parades començant pel Carrer de la Cort, on uns quants ens parem a l’estand de Cellers Domenys per prendre una copa de cava, som el gerent i el President de Cellers Domenys, el director territorial d’interior a Tarragona i l’alcalde de Sant Jaume dels Domenys. Una gran tarda a Valls!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari