28 i 29 de juliol: cap de setmana de festa a l’Esplai

Cap de setmana de festa a l’Esplai!
Esplai3
Felicitats a la Junta de l’Associació de veïns de l’Esplai per organitzar aquest cap de setmana de festa, gràcies al Francisco, el Paulino, l’Àngel i les seves dones per tota la feina que comporta organitzar-ho.Esplai2

Dissabte 28 de juliol al matí la Leo, el Feliu i jo anem a la missa davant el local, i després gaudim de les actuacions dels dos grups de sevillanes: Ilusiones flamencas i Pasión flamenca. Un dirigit per la Lali i l’altre per l’Eva.
Al vespre anem al sopar amb els veïns i veïnes de l’Esplai que s’hi han apuntat. I, a continuació, ball amb l’orquestra Fusion-Music. A la mitja part em fan pujar a l’escenari pel sorteig del pernil, entre tots els números que han anat venent per la tarda i nit, amb la gran sorpresa que l’afortunada és la Leo! Nosaltres marxem a quarts de 3 de la matinada i encara hi ha molt ball i molta gent!

Esplai1Esplai4Esplai5EsplaiFutbolEsplaiSoparEsplaiSorteig

Diumenge 29 de juliol anem a l’Esplai a les 7 de la tarda. Primer fan jocs pels infants i joves: joc de la cadira, el mocador, d’estirar la corda, … Quan acaben els jocs, l’Associació de veïns dóna berenar a tots els nens i nenes i a continuació actuació infantil amb Els Tetes, que fa riure a grans i petits. Acabada l’actuació, donem les medalles als guanyadors dels campionats de futbol, petanca i domino. Ja són les 9 del vespre quan acaba l’actuació i ens quedem a sopar amb la junta mentre actuen el grup de sevillanes Pasión flamenca.
Un gran cap de setmana a l’Esplai!!

EsplaiPallassosEsplaiPremisEsplaiSevillanasEsplaiSevillanas1EsplaiSevillanas2

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari