Dijous 26 de juliol: visita del Conseller Puigneró a Idiada i fi dels cursets de natació

Dijous 26 de juliol: visita del Conseller Puigneró a Idiada, fi dels cursets de natació i Festa Major del Vendrell.
Idiada1
Aquest matí l’Hblr. Sr. Jordi Puigneró, Conseller de polítiques digitals i administració pública ha visitat Idiada i, per aquest motiu també hi hem assistit: l’Il·lm. Sr. Pere Regull, Delegat del Govern al Penedès, els Alcaldes que formem part de la Mancomunitat de l’Albornar que som Banyeres (Amadeu Benach), Santa Oliva (Josep Carreras), Albinyana (Quim nin) i jo. Presidit pel Sr.Carles Grasas, Director General d’Idiada.
Idiada ens ha fet una presentació general, després hem visitat la Torre de control i hem vist una demostració pràctica de capacitats al voltant del vehicle autònom i connectat. Una visita mot interessant.

Avui és l’últim dia dels cursets de natació i la Leo, regidora d’esports i jo, hem donat als alumnes els diplomes de final de curs. Són tres grups de cursets de natació que han fet de dilluns a dijous durant el mes de juliol. Avui han faltat molts inscrits per vacances i fer la Festa Major del Vendrell. Els hi guardem els diplomes!

Piscina1Piscina2Piscina3

Al vespre, per no perdre la tradició, a Festa Major al Vendrell!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari