Dimecres 25 de juliol: Ple extraordinari, signatura del contracte de desbrossament i signatura dels patrocinis

Dimecres 25 de juliol: Ple extraordinari, signatura del contracte pel desbrossament de voreres i signatura dels patrocinis .

PleAvui a les 9 del matí hem celebrat el Ple extraordinari que havien sol·licitat els regidors d’ERC, amb un únic punt a l’ordre del dia que és la presa de possessió del càrrec de regidor d’ERC per part del Sr. González. El divendres passat, al convocar el Ple, ja vaig explicar com és que un senyor que no ha votat ningú entra com a regidor. Ha estat un Ple ràpid perquè no es vota cap proposta.
Li he fet entrega del ROM (Reglament d’Organització Municipal) de l’Ajuntament perquè en conegui el seu funcionament. I no me n’he pogut estar de dir-li que fer de regidor no és picar davant les cases, és molt més seriós. Ho he dit perquè feia molt i molt de temps que no veia aquest senyor, que era un dels que, juntament amb els regidors d’ERC, venien a picar amb cassoles davant de casa meva i davant de l’alcalde Joan Poch a l’any 2005. Sí que ha passat molt de temps però hi ha coses que no s’han d’oblidar, com són aquestes picades davant del Joan Poch, malalt terminal, i davant de casa meva, embarassada de 8 mesos, i sense un motiu real. Crec que la majoria no sabien ni perquè picaven…
Doncs ara aquest senyor és un nou regidor d’ERC, espero que es llegeixi el ROM i es comporti com un regidor de veritat.voreres

Cap al migdia hem signat el contracte de desbrossament i neteja de voreres per dos anys, a l’empresa adjudicatària que vam aprovar a la Junta de Govern de la setmana passada. La setmana que va ja començaran els treballs a Can Gordei, Priorat, Santa Cristina, la Masieta i l’Esplai.

Per la tarda he signat els patrocinis amb els 3 patrocinats, que també vam aprovar a la Junta de la setmana passada: Oriol Rodríguez, motos, David Pedrola, pesca i Aitor Pedrola, pesca. Felicitats als tres i a seguir endavant!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari