Dimarts 24 de juliol: planificant la formació pel proper curs i celebració a l’ermita de Santa Cristina

Dimarts 24 de juliol: planificant la formació pel proper curs i celebració a l’ermita de Santa Cristina.

Aquest matí el dediquem a la programació de la formació que oferirem des del SOM Bisbal pel proper curs 2018/19. Tenim alguna formació tancada però encara ens falta acabar-ho de programar, així a començaments de setembre ja ho podrem publicitar i obrir els períodes d’inscripcions.
StaCristina1StaCristina2
Per la tarda anem, com cada any, a l’ermita de Santa Cristina, avui que en celebrem el dia. Primer missa a les 8 del vespre i després de cantar els goigs de Santa Cristina, sortim per menjar coca i beure cava.
S’hi està molt i molt bé fora l’ermita!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari