Dilluns 23 de juliol: signatura del conveni amb joventut Bisbalencs i reunió amb entitats i associacions

Dilluns 23 de juliol: signatura del conveni amb Joventut Bisbalenca i reunió amb entitats i associacions.

JBSignem el conveni que vam aprovar a la Junta de govern de la setmana passada, amb Joventut Bisbalenca CF representada pel seu president Israel Ibáñez.
Joventut Bisbalenca és una entitat amb més de 100 jugadors de futbol entre el futbol base, els equips juvenils i l’equip federat. Tenen una Junta molt treballadora que tira endavant un club de futbol que va començar de 0 fa 3 anys, i això és tot un mèrit!
Aquest és el conveni per la temporada 2018/19, amb tots els entrenaments, partits, arbitratges i tornejos.

A quarts de 7 de la tarda anem al CMC per una reunió que hem convocat amb les entitats i associacions del municipi.entitats
Primer per explicar-los bé com funciona la llei de subvencions, tenint en compte que la setmana passada vam aprovar per Junta de Govern la convocatòria de subvencions.
El que també els hem explicat és tot el tema de l’administració electrònica, ja que a l’octubre entra en vigor que les entitats i associacions s’han de dirigir a les administracions públiques només de manera telemàtica. Vol dir que quan una entitat entra un document a registre per sol·licitar logística per una festa, fotocòpies, sol·licituds de subvencions, … no ho podrà fer en paper sinó electrònicament. Avui els expliquem que els anirem convocant al setembre per anar tramitant-ho i explicant per facilitar al màxim possible la tasca a les entitats i associacions. El problema és que aquestes lleis no incorporen els mitjans personal i tècnics per facilitar aquests canvis.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari