21 i 22 de juliol: 1ra Assemblea Nacional del Partit Demòcrata, exposició de l’Associació de la Gent Gran, festa a la Masieta, Festa Major Xica i Concert de la Coral Sant Jordi

21 i 22 de juliol: cap de setmana de la 1ra Assemblea Nacional del Partit Demòcrata, inauguració exposició de la Gent Gran, festa a la Masieta, Festa Major Xica a la Societat i concert de la Coral Sant Jordi a la Bisbal.
Dissabte1Dissabte2
Aquest cap de setmana el Joan, la Judith i jo participem a la 1ra Assemblea Nacional del Partit Demòcrata. Hi anem dissabte i diumenge, al Palau de Congressos de Barcelona.
Dissabte 21 de juliol comencem amb la presentació dels informes de la gestió econòmica i patrimonial a càrrec de la Comissió Econòmica i l’informe de gestió de la comissió per a la Qualitat Democràtica, transparència, compliment i les garanties. Després a la ponència on estem apuntats que és la número 3, de municipis. A quarts de 3 del migdia fem una pausa i anem a dinar, nosaltres ens afegim amb el Jordi, l’Àngels, el Julio i gent del moianès. Bon dinar i bona companyia!

Dissabte3Dissabte4Dissabte5Dissabte6

GentGran1A la tarda no tornem a reemprendre la sessió a la ponència perquè marxem cap a la Bisbal, ja que a les 6 tenim la inauguració de l’exposició organitzada per l’Associació de la Gent Gran. Una exposició de fotografies de casaments, comunions i batejos que han preparat per la Festa Major Xica.
Han recollit moltes fotografies de bisbalencs i bisbalenques de totes les èpoques! Felicitats per la iniciativa!!

Masieta2

Masieta1El dissabte encara no està, perquè anem al sopar i festa de la Masieta. Ja vam pagar els tiquets pel sopar que prepara la Merche de l’Esplai i que compartim amb una quarantena de veïns i amics. Un vespre amb una fresqueta que ens acompanya que agraïm moltíssim després de la calor que hem passat.
Quan acabem de sopar comença el ball, però la Judith i el Pere marxen per gaudir de les havaneres que ha organitzat la Societat dins els actes de la Festa Major Xica, en honor de Santa Margarida que és la copatrona de la Bisbal.
Jo em quedo a la Masieta amb el Feliu i la resta de veïns i amics, pel ball. Un ball que es va animant!Diumenge2

Diumenge1Diumenge al matí marxem cap a Barcelona abans que comencin les matinades! Seguim amb l’assemblea del PDeCAT i aquest matí aprovem esl dictàmens de les comissions que es van debatre ahir i després votem també els càrrecs a la direcció general del partit. És sorprenent com arriba a informació a través dels mitjans i com és en realitat! Hi ha hagut discrepàncies i diverses opinions, com és normal i lògic en els inicis d’un nou partit però tot ha anat bé i no hi ha hagut “sang” com es diu des d’algun mitjà.
Al migdia coneixem els resultats de les votacions amb la proclamació de la llista d’en David Bonvehí com a guanyadora. En David Bonvehí és el nou president i, dins l’executiva, hi ha amics i coneguts com en Ferran Bel, la Maria Senserrich, en Marc Castells, …Diumenge4
Diumenge3Ens acompanyen i fan parlaments els presidents Artur Mas i Quim Torra, un representant del PNB i Mr. Alex Salmond d’Escòcia. En la part més emotiva i aclamada, el record pels presos polítics i els exiliats, on la filla d’en Jordi Turull, acompanyada per familiars d’en Josep Rull i Quim Forn, llegeix una carta escrita pels consellers Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn. També se’ns adreça per video el president Puigdemont i el conseller Lluís Puig.
Finalment pren la paraula el nou president del Partit Demòcrata, en David Bonvehí, una gran persona i un gran polític. I un merescut reconeixement a la Marta Pascal per tota la feina feta i tota la que seguirà fent!

Diumenge5Diumenge6Diumenge7Diumenge9Diumenge8Diumenge10

A les 4 del migdia s’acaba i marxem cap a casa perquè a les 6 de la tarda tenim el Concert de la Coral Sant Jordi a la Bisbal.coral1
Coral3Un concert organitzat per la regidoria de cultura per recaptar fons i ajudar a pagar les noves portes de l’església. L’església, a part de ser un lloc de culte és patrimoni històric, on el campanar i l’església són símbols de cada poble. Per aquest motiu volíem col·laborar-hi. Agrair a la Societat la cessió de la sala pel concert i a l’Associació de dones la Roca Foradada el vendre les entrades.
El concert es fa a la Societat i no a l’església per comoditat, perquè els cantaires tinguin més espai, i sobretot perquè la sala de la Societat és més gran i hi cap més gent i, en conseqüència, s’ingressaran més diners per aportar per les portes. Som més de 130 persones que gaudim del concert “Cançons d’ahir, cançons d’avui” dins el cicle de concerts de celebració del 70è aniversari de la seva fundació.
Un concert impressionant!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari