Dimarts 17 de juliol: tràgica notícia al Papagai, reunió al Consell Comarcal i cine

Dimarts 17 de juliol: tràgica notícia d’un veí del Papagai, reunió al Consell Comarcal i cine familiar

Aquest matí tenim reunió al Consell Comarcal per continuar els tràmits que vam iniciar el 2015 per traslladar la gestió de la Depuradora de l’Esplai a l’ACA (Agència Catalana de l’Aigua). No és fàcil quan et trobes que les coses no estan ben fetes, ja que en una Depuradora relativament nova hem hagut de fer-hi inversions per complir tota la normativa. És part de l’herència de l’anterior equip de govern…Papagai1

Al migdia ens arriba una tràgica notícia: la mort d’un veí del Papagai en un incendi a casa seva. Gràcies a la trucada d’un veí al 112, els bombers i mossos de seguida hi han anat i han pogut apagar el foc, però el veí ja era mort. Ara investiguen la causa del foc i de la mort. Una notícia trista.

CineA mitja tarda canviem de tema i anem al cine, amb la família a veure “Hotel Transilvania 3”. Una pel·lícula entretinguda i divertida!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari