Dilluns 16 de juliol: revisió mèdica a l’Ajuntament, mesa de contractació i trobada d’estiu del servei Bon Dia

Dilluns 16 de juliol: dia de la Mare de Déu del Carme. Avui revisió mèdica a l’Ajuntament, mesa de contractació i berenar d’estiu del servei Bon Dia.

A quarts de 9 del matí ja sóc davant del Racó de la Gent Gran, junt amb altres treballadors i treballadores de l’Ajuntament per començar la revisió mèdica. No és obligatòria però la majoria de personal de l’Ajuntament s’hi ha apuntat. A aquesta hora ens fan l’anàlisi de sang i després cadascú té una hora per la visita.Mesa contractació

A les 12 del migdia ens reunim la Mesa de Contractació del servei de gestoria i assessoria fiscal. Ja hem rebut un informe que vam demanar a la Diputació i avui només ens faltava aplicar la puntuació automàtica i la final. Una altra feina feta!

Bob-dia1Per la tarda l’equip de voluntàries i usuaris del servei Bon Dia fem el berenar d’estiu. Felicito a la regidora de la Gent Gran, la Judith Vidal, per laBonDia creació d’aquest servei totalment voluntari i molt important per la Bisbal.
Avui fem el berenar d’estiu amb un bingo, sense diners, amb petits regalets que han portat la majoria de les voluntàries. Felicitats també a les voluntàries per la gran tasca que feu i als usuaris per la confiança.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari