Dissabte 14 de juliol: Correbarris amb els Esventats i Festa a la Miralba

Dissabte 14 de juliol: Correbarris i Festa a la Miralba.
MiralbaTobogan1
Al migdia anem a la festa de la Miralba on els nens gaudeixen d’allò més tirant-se pel tobogan d’aigua de 75 metres!

Un tobogan instal·lat matí i part de la tarda on hi passen petits i grans. És el segon any que l’Associació de veïns de la Miralba tenen aquest tobogan d’aigua per les festes i és tot un encert!Correbarris2

Correbarris1A la tarda anem primer al Correbarris que, per tercer any consecutiu, organitzen els Esventats. Compten amb la col·laboració de tots els bars i restaurants i és una festa oberta a tothom. La Judith, la Leo i jo només hi estem fins quarts de vuit del vespre perquè hem de tornar a la Miralba.
Felicitats Esventats per la organització!

A quarts de 10 del vespre comença el sopar de festa a la Miralba, un sopar amb 240 persones, tot un èxit! A la Miralba es va constituir l’Associació de veïns el 2016 i des de llavors Miralba1no han parat, són una associació molt activa, formada per veïns i veïnes molt treballadors i amb moltes ganes d’organitzar activitats. Moltes i moltes felicitats per tota la feina feta i tota la que fareu!!Miralba3
Un sopar molt ben organitzat on tots tenim el plat amb el menjar calent i tot a punt. Després de sopar gaudim d’un espectacle sorprenent de varietats (acudits, cançó, humor, …) on passem una molt bona estona.
A continuació el president de l’Associació, en Diego, diu unes paraules i ens convida a pujar a l’escenari per fer el lliurament de trofeigs de domino i petanca, tant d’adults com infantils. Tenen una molt bona idea donant un petit detall a tots els nens i nenes que han participat i que no han quedat classificats.
I la festa encara no s’acaba! perquè després comença el ball. Una gran nit!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari