Dijous 12 de juliol: reunió informativa de la Conselleria de Governació de la Generalitat, sessions formatives de creixement interior i reunió amb les entitats per tancar el programa de Festa Major

Dijous 12 de juliol: reunió informativa amb la Consellera de Governació de la Generalitat, sessions formatives de creixement interior i reunió amb les entitats per tancar el programa de la Festa Major.

GovernacióA les 10 del matí sóc a Tarragona, a la seu dels Serveis Territorials de la Presidència per assistir a la presentació del programa operatiu d’inversió en creixement i ocupació FEDER Catalunya 2014-2020.
Presideixen l’acte la Consellera de Governació, Elsa Artadi, el Director dels Serveis Territorials de governació a Tarragona, Baptista Capell, el Secretari d’Administracions locals i de relacions amb l’Aran, Miquel Àngel Escobar, la Directora General d’Administració Local, Rosa Vestit i el Subdirector General de Cooperació local, Jordi Castells.
El programa operatiu d’inversió en creixement i ocupació FEDER Catalunya 2014-2020, prioritza les inversions en els àmbits de la innovació i el coneixement, el dinamisme empresarial i l’economia verda. Contribueix a quatre prioritats transversals que consideren clau per assolir els objectius del 2020: equilibri territorial, internacionalització, ocupació i especialització intel·ligent.
En aquesta línia, el Departament de la Presidència posa a l’abast dels ens locals una segona convocatòria de subvencions, dirigida a la Diputació, als Consells Comarcals i als municipis de més de 20.000 habitants, basada en els eixos prioritaris 4 i 6:
Eix 4: afavorir el pas a una economia baixa en carboni en tots els sectors i eix 6: Conservar i protegir el medi ambient i promoure l’eficiència de recursos
Eixos basats en l’Ordre PRE/105/2018, de 2 de juliol, per la qual s’aproven les bases reguladores per seleccionar operacions de les entitats locals susceptibles de cofinançament del PO FEDER de Catalunya eixos prioritaris 4 i 6.
A la presentació coincideixo amb tècnics de la Diputació de Tarragona i alcaldes i alcaldesses del Camp de Tarragona. De la comarca hi anem la Marta Mercadé, gerent del Consell Comarcal del Baix Penedès, i en Julio Ramon, regidor de Cunit. Una reunió interessant que ens obre a poder finançar projectes a nivell comarcal.

SOMA quarts de 7 de la tarda assistim a l’auditori del CMC a una sessió formativa de creixement interior organitzada pel SOM Bisbal, amb la col·laboració de “Crecemos Formación”. Una sessió formativa que consta de cinc xerrades amb l’objectiu de dotar les persones d’eines de creixement interior que poden ser útils tant en l’àmbit  personal com en el professional. Xerrades a càrrec dels formadors Javier Rodríguez (formador i dinamitzador d’habilitats personals i clima laboral en organitzacions) i José Manuel Torres (formador i dinamitzador de creixement personal per a persones i organitzacions).
Són cinc xerrades: Mindfulness cap a l’equilibri i l’harmonia personal a través de l’atenció conscient, gestió de les emocions, automotivació i gestió de l’estrès, eneagrama i gestió de conflictes en les organitzacions. Només hem pogut assistir a les dues primeres i han sigut molt interessants!

No ens podem quedar a totes aquestes sessions tan interessants perquè tenim reunió a les 20:00h a l’Ajuntament. Reunió amb els entitats que participen de la Festa Major, per acabar de tancar dies i hores i portar el programa a impremta. Serà una gran Festa Major!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari