7 i 8 de juliol: casament, Vijazz amb el PDeCAT Penedès, Girona i als premis Vip’s 2018 amb Joventut Bisbalenca

Dissabte 7 i diumenge 8 de juliol: casament de l’Ana i el José Miguel, Vijazz a Vilafranca amb gent del PDeCAT de la Vegueria Penedès, matí de diumenge a Girona i tarda de diumenge a Calafell pels premis Vip’s 2018 amb Joventut Bisbalenca.

CasamentEl dissabte 7 de juliol tinc el goig de casar l’Ana i el José Miguel, l’Ana és veïna del nucli, a l’auditori del CMC. Tots els casaments són especials perquè cadascun té una història única darrera però aquest a més és especial perquè els hi queden pocs dies per ser pares Moltes felicitats per partida doble! Aquí deixo el poema que els he dedicat al final de la cerimònia, del gran poeta Luís Cernuda:
Libertad no conozco sino la libertad de estar preso en alguien
Cuyo nombre no puedo oír sin escalofrío;
Alguien por quien me olvido de esta existencia mezquina,
Por quién el día y la noche son para mí lo que quiera,
Y mi cuerpo y mi espíritu flotan en su cuerpo y espíritu
Como leños perdidos que el mar anega o levanta libremente,
Con la libertad del amor, la única libertad que me exalta,
La única libertad porque muero.
Tú justificas mi existencia:
Si no te conozco no he vivido;
Si muero sin conocerte, no muero, porque no he vivido.”Vijazz2

Vijazz1A mitja tarda marxem amb més gent del grup PDeCAT de la Bisbal cap al Vijazz a Vilafranca del Penedès. El grup del PDeCAT de Vilafranca organitzen, al local del partit, un tast de vins del Penedès de la varietat sumoll, sopar a la fresca i copes a la terrassa. A part d’amics i coneguts del Penedès, ens ha acompanyat la Consellera d’Empresa i Coneixement Àngels Chacón, una gran persona que fa molta feina al capdavant de la Conselleria.
Passem un vespre amb bona companyia, bon menjar i bon vi, què més es pot demanar?

Girona2Diumenge 8 de juliol al matí anem cap a Girona, a recollir a l’Aniol de les colònies de teatre de l’Estiu és teu”, organitzades per la Generalitat de Catalunya a través de Xanascat. S’ho ha passat molt i molt bé, amb els monitors i monitores de lleure, el professor de teatre i els amics i amigues nous. Una molt bona experiència!
Hem gaudit de les representacions dels grups de nois i noies que han participat en aquestes colònies. Felicitats a tot l’equip de monitors!

 Vips7

Vips5Per la tarda tinc l’honor d’acompanyar a Joventut Bisbalenca, concretament a l’Israel i la Laura, el Ferran i la Montserrat, l’Àngelo, el Joel, el Jordi, la Laia i la Cristina, juntament amb famílies de jugadors que no s’ho han volgut perdre, al lliurament dels premis 2018 de Vip’s de Calafell.
La discoteca Vip’s de Calafell avui celebren 6 anys des de l’obertura amb el nou equip de propietaris i és el segon any que organitzen aquests premis coincidint amb l’aniversari.
Són uns premis per diferents categories: cultura, esports, empresa, … i de cada categoria hi ha un premi local i un de comarcal. Doncs el premi comarcal d’esports ha estat per Joventut Bisbalenca CF, pel 90 aniversari des de la seva fundació i per la gran tasca amb la base, amb l’escola de futbol.
Em van trucar de la organització d’aquests premis, concretament la Sandra Suárez amb qui ens coneixem fa moooolts anys, per convidar-m’hi.
Vips8Abans d’entrar, ens han rebut dues hostesses molt simpàtiques que formen part del grup la Kamama de teatre de Calafell i la Banda Santa Anna delVips9 Vendrell. Una vegada dins ens hem assentat i de seguida ha començat la presentació de l’acte i el lliurament dels diferents premis.
Una organització impecable, uns premiats mereixedors dels premis i una molt bona manera de premiar l’esforç, la constància i el fer poble i comarca. Moltes felicitats a la Sandra i totes les persones que ho han organitzat i moltes felicitats també a tots els premiats, especialment a Joventut Bisbalenca CF.
Tota la junta directiva de Joventut Bisbalenca treballa molt i molt per tirar endavant una escola de futbol i equips que ja incorpora més de 100 jugadors i el premi d’avui és un reconeixement molt merescut a aquest esforç. Felicitats!

Vips1Vips2Vips3Vips4Vips6

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari