Acabant el juny i començant el juliol: Mas Llagostera, Ramir de Porrata, faldilles Xivi i Girona

29 i 30 de juny i 1 de juliol: “Tasta l’estiu” a Mas Llagostera, dinar d’aniversari a l’Ull de Llebre, xerrada d’en Ramir de Porrata, festa de faldilles Xivi i visita a Girona.
MasLlagostera1MasLlagostera2
Un cap de setmana ben variat que comença divendres 29 de juny, dia de Sant Pere i Sant Pau, a Mas Llagostera. En un entorn idílic del Penedès, amb el bon gust del Pere i la Cristina de Mas Llagostera amb bona música, bon menjar i bon veure tenim “Tasta l’estiu”. Decorat a càrrec de Secrets Vintage.
Sopem entre vinyes tastets del Restaurant Ull de Llebre, el Forn de les Escales, l’Obrador, Xarcuteria Borrell, el Forn de Nulles, Sibarum Càtering, Peix d’aquí i la Paella de l’Isma. El vi i cava de Cellers Domenys, Bartomeus, l’Apical i Jané Ventura. I acompanyat per la música de l’Avoi Jaçç Quartet.
Després de sopar un dels autors presenta el llibre “Relats eròtics amb DO”, i la gran actriu bisbalenca Roser Bundó ens fa el relat d’algun dels contes. Felicitats Roser! Un vespre ideal, moltes felicitats Cristina i Pere!

MasLlagostera3MasLlagostera4MasLlagostera6MasLlagostera8MasLlagostera7

Dissabte 30 de juny al migdia, anem tota la família a dinar a l’Ull de Llebre per celebrar l’aniversari de casament dels meus pares. Molts contents de poder celebrar-ho cada any tota la família!Ramir2

Ramir1A la tarda vaig a l’Hort del Jaumet per la xerrada d’en Ramir de Porrata sobre “Com avançarem cap a la República”, on en Ramir ens parla d’on venim, de la situació actual o com avancem, resolent dubtes i parlant amb tots els assistents. Una bona xerrada! A l’acabar seguim xerrant compartint coques que hem fet unes quantes voluntàries i brindant amb cava.

Xivi

El dissabte encara no està acabat, perquè encara vaig a participar en un projecte fotogràfic d’una amiga de la Sílvia, amb faldilles Xivi. Som vàries dones de diferents talles i tipus, o sigui, dones reals! amb faldilles fetes per la Xivi participant en aquest projecte fotogràfic. Molt divertit!

GironaDiumenge 1 de juliol, cap a Girona!! L’any passat hi vam anar amb els gegants però visitant la ciutat feia anys que no hi anava. Hem passejat pel Call Jueu, pel nucli històric, pels ponts sobre el riu Onyar, … Una ciutat maca, ben cuidada i on hem passat un bon dia.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari