Dijous 28 de juny: recollir notes, assemblea de la Mancomunitat de l’Albornar, reunió amb comerços locals i Festa Major de Calafell

Dijous 28 de juny: recollir notes, assemblea de la Mancomunitat de l’Albornar, reunió amb els comerços i l’empresa del nou servei de bus i Festa Major a Calafell.

Aquest matí tota la família hem anat a recollir les notes, primer a l’institut i després a l’escola. Molt i molt orgullosa dels meus fills i no només per les notes, sinó pels comentaris dels mestres sobre l’actitud d’ells durant el curs!

Al migdia tenim Assemblea General de la Mancomunitat de l’Albornar a Idiada, amb els alcaldes i dos regidors dels Ajuntaments d’Albinyana, Banyeres, Santa Oliva i La Bisbal del Penedès.

busPer la tarda tenim una reunió amb els comerços del municipi i la nova empresa que gestionarà el bus urbà. És una prova pilot molt innovadora, arribant a tot el municipi i més efectiva perquè és a demanda. Avui l’empresa ha explicat als comerços una proposta per acostar més als bisbalencs als comerços locals. Aviat es posarà en marxa!

De la reunió marxo cap a Calafell on, com cada any, anem a sopar a casa d’un amic i després tots a mirar el castell de foc a la platja i, abans de marxar cap a casa, a menjar un gelat!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari