Dimecres 27 de juny: Ple extraordinari, carta del Conseller Rull i Junta de Govern al Consell Comarcal

Dimecres 27 de juny: Ple extraordinari, rebo carta del Conseller Rull i Junta de Govern al Consell Comarcal.

PleAvui a les 9 del matí celebrem Ple extraordinari amb un únic punt a l’ordre del dia: aprovar les bases de les subvencions escolars de les famílies desafavorides pel curs 2018/19. Aquestes bases les aprovem cada any en base als imports que fixa la Generalitat com a ingressos mínims depenent de les persones que formin la família. A partir d’aquí es publica la BOP Tarragona i després ja podrem aprovar la convocatòria.
La llei de subvencions defineix molt bé qui poden ser els beneficiaris de les subvencions, i un dels requisits és estar al corrent del pagament amb l’Ajuntament, Hisenda i Seguretat Social. La llei contempla que en casos excepcionals els beneficiaris puguin ser deutors però només per un any.
Sembla que la oposició no hi està d’acord, però no es tracta d’estar d’acord o no sinó de complir la llei de subvencions i aplicar-la.

A la tarda tinc una grata sorpresa a l’obrir la bústia: carta del Conseller Rull. Li vaig escriure fa uns mesos i avui arriba la seva carta. Molta emoció i tristesa!Rull
Agraeix que li informi de com segueix el projecte de la rotonda a la C-51, ja que gràcies a ell el juliol del 2017 vam signar-ho. Esperem que quan estigui acabada i s’inauguri pugui ser-hi present!

Per la tarda cap al Consell Comarcal, que avui hi ha junta de govern a quarts de 9 del vespre amb varis punts a l’ordre del dia.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari