Dimecres 20 de juny: graduació dels alumnes de 4rt d’ESO de l’IES Coster la Torre, Consell d’Alcaldes i nou llibre

Dimecres 20 de juny: reunions, visites, feina interna, … i a la tarda assisteixo a la graduació dels alumnes de 4rt d’ESO de l’IES Coster la Torre i després al Consell d’Alcaldes del Consell Comarcal del Baix Penedès. Al vespre començo nou llibre!

IES2A les 6 de la tarda vaig cap a l’IES Coster de la Torre, convidada per l’equip directiu de l’institut. Avui és un dia molt important pels alumnes de 4rt.IES3 d’ESO perquè fan la graduació i, el curs següent, seguiran camins diversos: alguns seguiran als batxillerats de l’institut, d’altres van a fer el batxillerat artístic al Vendrell i d’altres estudiaran diferents mòduls al Vendrell, Tarragona, …
El gimnàs de l’Institut ple de gom a gom entre els més de 100 alumnes de 4rt d’ESO, més familiars i professors.
El director Albert Vives ha donat la benvinguda i després un grup d’alumnes han dirigit tot l’acte de graduació, entre les que hi havia les bisbalenques Maria Rodríguez i Maria Rovira.
Han anat cridant a cadascun dels alumnes de les quatre classes de 4rt d’ESO. Fa molta ilusió veure com pugen els que coneixes de la Bisbal, tant als alumnes com a les famílies, com el Miquel, Oriol, Jordi, Elba, Inés, Fàtima, Iván, Arnau, Josep, Marc, Aina, Ariadna, Xènia, Arnau i molts més. Moltes felicitats a tots, teniu tota la vida per endavant!

IES4IES5IES6IES7

De l’institut me’n vaig cap al Consell Comarcal, que tenim Consell d’alcaldes a les 8 del vespre. Un Consell d’Alcaldes amb 6 punts a l’ordre del dia, d’on destaco l’assistència del Sr. Joan Manrubia, Gerent del Consorci del Transport públic del Camp de Tarragona, Autoritat Territorial de la Mobilitat, que ens presenta la Setmana Europea de la Mobilitat que és el mes de setembre. llibre

carreteraTornant cap a casa encara s’hi veu i sembla que no sigui tan tard. La imatge de la posta de sol és espectacular! A casa, abans d’anar a dormir, començo nou llibre. Ahir vaig acabar el llibre editat per l’Ajuntament i escrit pel Jordi Ferran “Gent de la Restauració“. Molt orgullosa del Jordi, un jove historiador que ens regala una lectura fàcil i  ens ensenya a conèixer la Bisbal de l’època de la Restauració. Felicitats Jordi! Ara començaré el llibre “Las hijas del capitán” de María Dueñas. Ja m’he llegit dos llibres d’aquesta escriptora i segur que aquest també serà extraordinari!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari