Dimarts 19 de juny: nova revista Torre de Guaita, convocatòria de Junta de Govern i tarda a la piscina municipal

Dimarts 19 de juny: revista Torre de Guaita de maig/juny, convocatòria de Junta de Govern pel dijous i tarda a la piscina.

TorreGuaitaAquests dies s’està repartint la revista municipal Torre de Guaita, una revista bimensual amb informació sobre la gestió municipal. En aquest número surt en portada i dins a la pàgina 5, l’inici de les obres del local de la Miralba finançat pel PAM de la Diputació i l’Ajuntament. Una inversió que portàvem al programa electoral del 2015 i que vam començar a treballar-hi a començaments del 2016, i ara comença a ser una realitat ben merescuda pels veïns i veïnes de la Miralba.
Altres notícies importants són el nou servei de bus, la nova temporada de la piscina municipal, la fibra òptica, les inversions derivades del superàvit 2017, control de colònies de gats, xec nadó, la setmana de l’empresa i ocupació, …
Una revista fruit del treball de cadascuna de les regidories de l’equip de govern, molta feina feta!
Pel què fa als escrits dels partits polítics amb representació al consistori, no me’n puc estar de comentar-ho! L’escrit d’ERC i de la regidora del PSC segueixen basant-se amb mentides i enganys i ja va essent hora de dir prou. Hi ha un fet molt clar que coneixen però que tergiversen: és clar que es pot obrir un Centre de Dia a la Bisbal, segur que ens autoritzaran el servei i després faltarà fer l’estudi seriós de  si hi ha prou gent interessada però no es pot obrir al lloc on és ara. Els preus mitjos, segons Serveis Socials de la Generalitat, no són els que oferien l’anterior equip de govern. La realitat és que ara com ara la Generalitat no ens autoritzarà com a Centre de Dia públic perquè a la comarca hi ha places lliures de Centre de Dia, per tant, la opció és treure el servei a concurs. Referent als preus, ens comenten que el preu mig és de 800€ més transport adaptat, i a aquest preu se li pot restar el que cobra l’usuari o usuària de llei de dependència. Això vol dir que la família no cobrarà aquests diners sinó que es restaran a la quota mensual del Centre de Dia.
Independentment de tot això, ens trobem amb la situació actual on el Centre de Dia que va inaugurar l’anterior equip de govern sense haver legalitzat ni fet cap pas per obrir-lo, està ubicat a l’era de batre. L’era de batre està dins una UA-1 (Unitat d’Actuació 1) i a les Normes Subsidiàries del 2002 és on es determina què hi pot anar en aquesta unitat d’actuació i resulta que no hi pot anar l’activitat de Centre de Dia.
Resumint: podem tenir Centre de Dia si hi ha gent interessada però no a l’emplaçament actual.
Amb aquests escrits es van definint segons quines posicions polítiques i segons quins futurs acostaments per la propera legislatura…
Però aquests escrits de la revista d’ERC i PSC són anecdòtics, és molt més important per la Bisbal totes les notícies publicades de la gestió actual de l’equip de govern.

Aquest matí hem acabat de preparar punts per la Junta de Govern de dijous 21 de juny, signant al migdia la convocatòria i enviant-la a tots els regidors de l’equip de govern. Fa més d’un any que enviem les convocatòries via telemàtica, de manera que no generem paper. El mateix passa amb les propostes, que les consultem a través de l’ordinador.

piscinaA mitja tarda he anat a la piscina, encara no hi havia anat aquesta temporada!! Tarda de tranquil·litat i d’una bona estona parlant amb una amiga. A vegades costa trobar moments de seure, parlar, relaxar-se, … i és molt necessari trobar aquests moments!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari