Dilluns 11 de juny: projecte fotogràfic del Lluís Camell, formació de l’ACM i audicions de piano de l’Escola Municipal de Música

Dilluns 11 de juny: projecte “A casa” del Lluís Camell, formació de l’ACM i audició dels alumnes de piano de l’Escola Municipal de Música.

El periodista del Baix Penedès Lluís Camell està engegant un nou projecte fotogràfic, de retrats de baixpenedesencs. M’hi vaig oferir de voluntària i avui ha vingut a l’Ajuntament a fer la foto. Felicitats per aquest projecte, tinc ganes de veure el resultat i moltes gràcies per deixar-m’hi participar!

ACMA les 5 de la tarda hem anat al Consell Comarcal del Baix Penedès, per assistir a la formació organitzada per l’ACM, un taller per a electes: “Què hem de fer el darrer any de mandat?”.
Una sessió amb 3 parts: com ens veu la ciutadania, eines per acabar bé el mandat i com ho veuen els electes.
Un taller molt interessant, tot i que hem hagut de marxar a quarts de 7 de la tarda per ser a les 7 a la Bisbal per l’Escola de Música.

A les 7 de la tarda ja som a l’auditori del CMC per les audicions de piano de l’Escola Municipal de Música. Cada any tenim més alumnes a l’Escola Municipal de Música i això és bo!
Aquest any pel final de curs era inviable fer audicions individuals de tots els alumnes d’instrument, audicions de conjunts instrumentals, actuacions dels més petits i cant coral, perquè hagués durat massa hores.
Per això enguany es fa per separat: avui les audicions de piano, demà de bateria i dimecres de guitarra, i el dijous 21 de juny les audicions de conjunts, dels petits i de cant coral. Avui actuen 11 pianistes d’entre 6 i 12 anys. Felicitats a tots i totes!!

Música1Música2Música3Música

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari