9 i 10 de juny: Barri de Baix, cartes rebudes de presos polítics, acte institucional del centenari de Cellers Domenys i actuació del Festival EVA

9 i 10 de juny: cap de setmana del Barri de Baix, rebuda de cartes de presos polítics, dinar d’aniversari, acte institucional del centenari de Cellers Domenys i espectacle del Festival EVA (En Veu Alta).

MatinadesDissabte 9 de juny comencem a les 9 del matí amb matinades pels carrers del barri de baix a càrrec del Grup de Grallers i Tabalers deInflables la Societat, acabem amb un esmorzar al bar de la Societat per recuperar forces! Al migdia anem a la pista perquè ja hi ha tots els inflables i jocs tradicionals.
Fins a quarts de dues del migdia els nens i nenes aprofiten un dissabte al matí assolellat per saltar als inflables, pujar al toro mecànic i jugar als jocs de fusta que cada tenen molt d’èxit.

CartesQuan arribo a casa al migdia, tinc la gran sorpresa de trobar-me dues cartes a la bústia: d’en Jordi Turull i el Joaquim Forn. Molta emoció de rebre-les! A l’obrir els sobres i llegir les cartes, sóc conscient que estan escrites a la presó i fa esgarrifar!
Tots dos transmeten pau, serenor i molta força i això és increïble i demostra la seva gran qualitat humana. Seguiré escrivint-los esperant que sigui per poc temps que la manera de comunicar-nos-hi sigui per carta entre reixes i no directament com a ciutadans lliures que són.

AniversariJoanjoAl migdia cap a dinar a l’Ull de Llebre, per celebrar l’aniversari del Joanjo. Avui tastem el nou menú cap de setmana d’estiu i us el recomano totalment!UllLlebre
Els plats del pica-pica són tots nous. M’ha sorprès un entrepà amb pa de cereals, espinacs, formatge Marvall i panses que és boníssim! Dels segons plats i postres també hi ha novetats respecte els menús anteriors.

Dinem i és l’hora de bufar les espelmes, obrir regals i fer un brindis!

Barri1Quan acabem de dinar anem de pressa a casa per canviar-nos i anar al barri que estan a punt de començar les coques. Veiem com Barri2passen i de seguida marxem amb el Jaume i la Judith cap a l’acte institucional de Cellers Domenys que organitzen pel seu centenari.

Enguany Cellers Domenys celebren l’any del centenari 1917/2018 amb diversos actes als diversos municipis que en formen part.
El dissabte 9 de juny organitzen l’acte institucional del centenari “Junts som grans”, al Centre de convencions de PortAventura.
Acte on hi participen quasi 500 persones d’entre tots els municipis que en formen part: Sant Jaume dels Domenys, Banyeres del Penedès, La Bisbal del Penedès, Rodonyà, Rocafort CellersGrassetde Queralt, Blancafort i Pira. De La Bisbal hi assistim més de 50 persones.CellersLluis
A les 19:00h presentem les invitacions i entrem al hall. Seguidament passem a l’auditori on comença l’acte institucional.
Primer la benvinguda a càrrec  del conegut periodista i presentador català Xavier Grasset, qui també conduirà tot l’acte.
Després una conversa a tres bandes: “Entre l’ànima vitivinícola i l’esperit cooperatiu”, amb en Xavier Grasset, la Sara Pérez, una reconeguda vitivinicultora del Piorat, i en Ramon Bastida, professor de la UPF Barcelona School of Management i molt lligat a les cooperatives.
Passem als parlaments del President de Cellers Domenys, Lluís Urgell, el Director General d’Alimentació, qualitat i indústries alimentàries de la Generalitat, Carmel Mòdol i el CellersRustuPresident de la Diputació de Tarragona i alcalde de Vilaseca, Josep Poblet.CellersPremiats
Quan acaben els parlaments donen el reconeixement als socis més joves de Cellers Domenys de cadascun dels municipis que en formen part. De La Bisbal el reconeixement és per en Josep Rustullet i Mañé. Moltes felicitats Josep!
Quan acaben els reconeixements sortim als jardins per l’aperitiu, on puc felicitar personalment al Josep. Em comenta que el Jordi Ventosa també és soci jove perquè només es porten uns dies entre els dos. Per això aprofito per fer-me una foto amb en Josep i el Jordi, socis joves de la Bisbal de Cellers Domenys!
Passem al menjador on gaudim d’un menú excel·lent, acompanyat dels vins i caves de Cellers Domenys. Quan acabem de sopar hi ha sorteig de varis premis i acabem amb l’actuació de la gran humorista Lloll Bertran. Un acte molt ben organitzat per Cellers Domenys, un molt bon homenatge a tots els socis i sòcies que en formen part.

CDCellersJovesCellersSopar1CellersSopar2CellersSopar3

CellersSopar4CellersSopar5CellersPostresCellersBrindis

EVA2El diumenge 10 de juny al migdia acollim el primer espectacle del Festival EVA (En Veu Alta), amb una carretada de contes.EVA1
Un espectacle per tots els públics on ens expliquen varis contes, molt diversos i amb uns grans professionals. S’havia de fer a la timba però, el cel estava molt negre i pel perill de pluja s’ha fet a l’auditori del CMC.
És el primer any que participem a aquest festival i avui ha estat tot un èxit!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari