Divendres 1 de juny: últim dia de la 1ra Setmana de l’Empresa i Ocupació amb les empreses a Mas Llagostera i pedalada a l’escola

Divendres 1 de juny: encetem el mes de juny amb l’últim dia de la 1ra Setmana de l’Empresa i Ocupació, pedalada popular i sopar d’amigues.

empresa3De 09:00h a 13:00h som a Mas Llagostera on hem convidat empreses dels polígons i de la Bisbal, perquè coneguin què els ofereixen Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, la FEGP (Federació Empresaria ldel Gran Penedès), la Fundació Santa Teresa, la Cambra de Comerç de Tarragona i el mateix Ajuntament.

Després de donar la benvinguda i resumir les activitats d’aquesta setmana, passo la paraula al Pere Saumoy, regidor d’Hisenda explica les subvencions per creació de llocs de treball i per nous autònoms que fa 3 anys que convoquem. Després la Sra. Carme Mansilla, Directora dels Serveis Territorials explica qui són, que ofereixen assessorament en temes d’energia, d’exportacions, …empresa1

Sortim fora a esmorzar on aprofiten per parlar les diferents empreses entre elles i també parlar amb els diferents organismes que ens acompanyen.

empresa2Continuem amb la segona part amb el Sr. Isidre Also, secretari general de la FEGP que explica qui són i què fan i comenta l’índex de competitivitat que elaboren cada any.
El Sr. Daniel Martín, Director Gerent de la Cambra de Comerç de Tarragona explica la formació a mida que ofereixen a les empreses i assessorament i acompanyament en exportació i importació.
El Sr. Carlos Eiriz, Director de la Fundació Santa Teresa explica els serveis de borsa de treball de persones amb discapacitat, serveis de treball i col·laboracions.

Empreses que assisteixen: Idiada, Jijonenca SA, El Corte Inglés, Gabriel Ibáñez SCP, Engind, Bugaderia Neutral, GDR Group, Excavacions i Transports Rovira SA, Cellers Domenys, BBVA i Caixabank i tot l’equip de govern.

Molt contenta d’aquest matí, agraint la presència de tothom, especialment de SSTT d’Empresa i Coneixement, de la Cambra de Comerç de Tarragona, de la FEGP i de la Fundació Santa Teresa.
En trec una valoració molt positiva, amb molt bona resposta tant dels que han intervingut com dels assistents. Una setmana diversificada i interessant que aporta valor afegit a cadascun dels sectors als que ens hem adreçat durant aquesta setmana.
Valorar molt especialment l’activitat d’aquest matí, perquè les intervencions han estat magnífiques i breus, un tast de cada organisme, donant molta importància a deixar espais perquè les empreses es coneguin entre elles i perquè interactuïn amb els organismes que ens han acompanyat (FEGP, SSTT d’empresa i coneixement, Cambra de Comerç i Fundació Santa Teresa), en un entorn ideal com és a Mas Llagostera.

bici1Al migdia cap a l’escola! On cada any organitzen la pedalada amb bicicleta, patins o patinet.bici3
Surten per cursos a fer una volta, acompanyats de varis professors, mentre els pares i mares els animem. Bona iniciativa!

Al vespre quedem unes quantes amigues de tota la vida per sopar i posar-nos al dia. Ho hem de fer més sovint!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari