Dimecres 30 de maig: inici obres local de la Miralba, Junta de Govern, convocatòria de Ple i tarda de comerç dins la 1ra Setmana de l’Empresa i Ocupació

Dimecres 30 de maig: inici de les obres del local de la Miralba, Junta de Govern Local extraordinària, convocatòria de Ple extraordinari i tarda de la 1ra setmana de l’empresa i ocupació dedicada al comerç.
Miralba1Miralba2
Un dimecres positiu, de feina feta i de futura bona feina per la Bisbal! Començo el dimecres a la Miralba, al solar on s’ha de construir el local social de la Miralba que, des de gener de 2016, anem preparant conjuntament amb l’Associació de veïns. Avui han desbrossat la parcel·la deixant-la preparada per començar dilluns vinent.
Com canvia d’abans a després, veient-la ara néta que sembla fins i tot més gran.
Dilluns vinent comencen i tenen sis mesos i mig per acabar. En seguirem l’evolució.

A les 11 del matí celebrem Junta de Govern extraordinària d’on destaco:
Procediment de contractació pel desbrossament i manteniment de les voreres de les urbanitzacions de Can Gordei, Esplai, Priorat, Masieta i Santa Cristina.
Les voreres i carrers de la Miralba, nucli, Ortigós i Papagai ho faran la brigada municipal.
Són treballs de desbrossament, manteniment i conservació de les voreres per dos anys, amb un valor de 85.384,18€ pels dos anys. Una vegada publicat, les empreses tenen 15 dies per presentar-se.
Procediment de contractació pel subministrament, instal·lació i posada en funcionament de punts de llum solar a la Masieta i Santa Cristina.
Aquestes dues urbanitzacions no estan recepcionades i, per tant, no tenen l’enllumenat públic.
L’any passat ja es van instal·lar fanals solars a les parades de bus. Ara s’aprova aquesta licitació per iluminar les illes de contenidors de la recollida selectiva d’escombraries i les cruïlles de major trànsit.
El cost d’aquests punts de llum solar van, una part a compte del pressupost participatiu de la Masieta i Santa Cristina, i l’altra part a càrrec del pressupost municipal 2018. El preu que surt a concurs és de 18.150€ i és per 12 punts de llum, 7 a Santa Cristina i 5 a la Masieta.
Santa Cristina: creuament Baix Camp i Montsià, creuament carrers Vallès i Bages, carrer Montsià, creuament Barcelonès i Alt Urgell, creuament Barcelonès i Bages, creuament Segrià i Garrigues i creuament Segrià i Vall d’Aran.
Carrers de la Masieta: Morera, Avet, Figuera, Noguera i cantonada Noguera amb Olivera.
Procediment de contractació pel subministre de contenidors d’orgànica
Procediment per la contractació de 50 contenidors de form (fracció orgànica) de 240l, fixadors dels contenidors, 1.900 cubells de form de 10l, 4.000 paquets de 30 bosses de compostables de 10l i la corresponent campanya de comunicació. Tant la campanya com els contenidors són per tot el municipi menys el nucli i Santa Cristina.
Al nucli ja es recull la fracció orgànica separada i a Santa Cristina el servei de recollida d’escombraries el fa l’Ajuntament de Rodonyà. Per tant, la campanya, els contenidors grans, els contenidors petits per les cases i les bosses són pel Priorat, Miralba, Can Gordei, Esplai, la Masieta, Ortigós i el Papagai. El cost total és de 43.166,75€

Neteja de voreres, llums solars i fracció orgànica a les urbanitzacions, tres projectes molt importants per la Bisbal.

bisbalAl migdia ja tenim a punt la convocatòria d’un Ple extraordinari pel dilluns 4 de juny a les 5 de la tarda. Un Ple amb només dos punts a l’ordre del dia però que ens interessa sobretot per avançar el més ràpid possible en les inversions en xarxa d’aigua al Papagai, Priorat i l’Esplai.
Aprovació inicial de modificació de crèdit
És una proposta per distribuir 400.000€ (d’un total de 600.000€) del superàvit de 2017 a diverses inversions de present i futur molt i molt importants. Dilluns entrarem en detalls!
Donar compte de l’informe d’intervenció de compliment de pla de reducció del deute
Tràmit anual de donar compte del pla de reducció de deute que va haver de fer l’anterior equip de govern per l’incompliment del rati d’endeutament. Ara ja el complim però hem de seguir informant d’aquest pla que es va aprovar en el seu moment.

Comerç1I a dos quarts de 9 del vespre seguim amb la 1ra setmana de l’empresa i ocupació a la Bisbal, dedicada avui al comerç. Ens acompanya la MuntsaComerç2 Vilalta, Directora General de Comerç de la Generalitat de Catalunya que ens ha parlat dels reptes del comerç.
Una xerrada molt interessant on els comerciants assistents han pogut intervenir-hi, intercanviar opinions i idees. Ha estat molt profitós per tots!
Acabem amb un berenar-sopar a peu dret preparat pel Josep de l’Ull de Llebre que, com podeu suposar, estava deliciós!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari