Dimarts 29 de maig: noves tecnologies i Dones d’empresa dins la 1ra Setmana d’empresa i ocupació, xerrada dins la Setmana sense fum i gran notícia de l’Àngels Chacón com a Consellera d’Empresa

Dimarts 29 de maig: 1ra setmana de l’empresa i ocupació dedicada a les noves tecnologies i xarxes socials i a dones d’empresa, i xerrada dins la Setmana sense fum.

UGT2Aquest matí hem tingut una xerrada molt interessant dins la 1ra Setmana de l’Empresa i Ocupació. Avui sobre les noves tecnologies, en com afecten al mónUGT1 laboral a càrrec d’UGT amb la Helen i la Mar Vázquez, dues grans professionals!
Xerrada destinada a persones que busquen feina però també al públic en general.
Ha parlat del canvi en la recerca de feina de fa uns anys a ara, en com ens hem d’actualitzar en les diferents maneres de buscar feina però tot partint d’una premissa molt i molt important: saber com som, els nostres punts forts i punts dèbils, les nostres mancances, saber on volem arribar,…
Han estat dues hores molt profitoses! Seguim parlant fora l’auditori amb coca del forn Aresmar, que aquesta hora ja hi ha gana!

Fum1A la tarda primer hem tingut un xerrada dins la Setmana sense fum, organitzada per la regidoria de sanitat. Ens han explicat des dels efectes dels fumadors actius als passius, com afecta a les probabilitats de malalties en un futur, l’important de la psicologia i la voluntat en deixar de fumar. Gràcies Feliu per regalar-nos aquesta sessió!

 

Dones1I d’aquesta xerrada cap a a la tercera sessió dins la 1ra setmana de l’empresa i ocupació: Dones d’empresa.Dones2
Vam tenir la sort de creuar-nos, fa uns mesos, amb la FEGP (Federació Empresarial del Gran Penedès) i Dones d’Empresa i, gràcies al treball conjunt des d’aleshores, avui gaudim d’aquest acte.
L’Elena de Dones d’Empresa ens presenta la Marta Cañís i la  Ma Rosa, dues dones de sectors diferents que ens donen el seu testimoni. La Marta Cañís és bisbalenca i és qui dirigeix la residència de Gent Gran El Colomer, i la Ma Rosa és cap de projectes d’Idiada. Dues grans dones que comparteixen amb nosaltres les seves experiències com a dones  d’empresa.
Ha estat molt interessant i ho hem acabat, com no pot ser d’una altra manera, amb un sopar a peu dret a càrrec de l’Isabel del Bar la Riba.

De moment totes les activitats estan essent molt profitoses!

ind2No em puc estar de felicitar la companya de partit i de Vegueria Àngels Chacón, nomenada Consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat. Tot un honor pel Penedès i per ella molt merescut ja que és una gran persona i una gran professional. Precisament va venir fa unes setmanes a la Bisbal com a directora d’indústria. Moltíssimes felicitats!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari