26 i 27 de maig: dinar amb l’Associació de veïns del Priorat, contacontes, cicle de cinema Gaudí, trobada de gegants i “Passem comptes dels 3 anys de govern” del Pdecat

Cap de setmana del 26 i 27 de maig: dinar al Priorat amb l’Associació de veïns, contacontes a la biblioteca, pel·lícula del Cicle de Cinema Gaudí, trobada de Gegants a Llorenç i berenar-sopar del “Passem comptes dels 3 anys de govern a la Bisbal” amb el grup local del PDeCAT.

DinarPrioratDissabte 26 de maig al migdia anem al dinar de l’Associació de veïns del Priorat. L’Associació organitzen un dinar amb ball cada últim dissabte de mes, ho tenen molt ben organitzat i ho fan a un preu molt econòmic perquè tothom hi pugui anar cada mes.
Ja ens trobem les taules parades i la gent a punt per dinar, el plat a taula i som-hi! Tot boníssim i a l’acabar posen música per qui vulgui ballar.
Felicitats a tota la junta per la bona organització!

Contacontes1

contacontes2Del dinar anem cap al CMC on, també l’últim dissabte de mes, les voluntàries organitzen el contacontes a la biblioteca. Avui les voluntàries són la Teresa i la Felissa que ens expliquen el conte de l’home del sac i del Gegant del Pi.
Tenim molta sort de comptar amb aquest equip de voluntàries del contacontes que cada mes ens regalen aquesta estona d’imaginació!

cine1

cineA les 7 de la tarda tornem a ser al CMC, a l’auditori, per la projecció de la pel·lícula “Casals, la força d’un silenci amb un gran repartiment amb el Joan Pere, Carme Sansa, Nao Albet, David Bages i molts més. Aquesta projecció és dins el Cicle Gaudí de cinema en català.
Una pel·lícula que m’ha emocionat per la semblança de la situació viscuda als anys 40 amb l’actual, al nostre país, pel què fa referència a l’exili, la repressió, la prohibició de llibertat d’expressió, … En el moment en què des de les forces espanyoles deien criminal al Pau Casals, m’han vingut al cap els exiliats i els presos polítics d’avui.
És per tornar-la a veure i reflexionar-hi.

gegants1Diumenge 27 de maig al matí, el Grup de Geganters i Grallers de la Societat participem a la trobada gegantera organitzada per la Cumprativa degegants2 Llorenç, en motiu del seu centenari i dels 30 anys dels seus gegants. Recordo quan van batejar els gegants fa 30 anys! Els gegants de la Bisbal en vam ser els padrins.
Primer em esmorzat i després la cercavila per acabar amb l’entrada a plaça i ball final.

 

A la tarda tenim feina a preparar el berenar-sopar que organitzem el grup de PDeCAT a la Bisbal per passar comptes dels 3 anys de govern i queda just un any per les eleccions municipals. A quarts de 6 de la tarda ja som a la Societat, on hem llogat la sala.
Preparem taules, plats i tot el necessari perquè les més de 70 persones que ens hi aplegarem a quarts de 8 del vespre passem una bona estona.
Després de sopar els regidors i regidores, menys el Pere que avui no ha pogut venir, parlem del que s’ha fet en aquests anys des de cada regidoria. Avui ens acompanya la Maria Senserrich, portaveu del PDeCAT i companya de l’executiva de Vegueria Penedès del PDeCAT, qui també ens ha dirigit unes paraules.
Hem passat molt bona estona!

sopar3sopar1sopar2

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari