Dimecres 23 de maig: lliurament Xec Nadó 2017 i homenatge merescut al voluntariat d’activitats i serveis municipals

Dimecres 23 de maig: reunions, lliurament del xec nadó 2017 i homenatge al voluntariat.

Avui he tingut vàries reunions, d’on destaco la reunió amb Cespa que és l’empresa de recollida de residus. Portem unes setmanes l’incivisme i poca consciència d’uns quants ens perjudica a tots: brossa, mobles i demés tirats al voltant de contenidors, a qualsevol racó, … Serà que no hi ha mesures suficients com la recollida de voluminosos un dia al mes i el punt verd. Tot això fa que hàgim de destinar més recursos, que són de tots, per culpa d’uns quants.
Des de Cespa netegen una vegada al mes el voltant de contenidors però algunes vegades la mateixa tarda ja hi torna a haver runa! és vergonyós! Els del servei de recollida també ens ho han comentat i, per desgràcia, passa a molts llocs.
Ja que no és possible tenir una persona prop de cada contenidor dia i nit, s’hauria d’inventar algun sistema que fes que la brossa o runa que tira una persona on no toca se li enviés directament a casa seva.XecNadó

Aquesta tarda hem fet el lliurant del xec nadó a 7 famílies beneficiàries d’aquesta subvenció, són 9 famílies en total però dues ens han avisat que avui no podien venir i ja ho passarien a recollir.
Aquest lliurament del xec nadó de 100€ és un regal per les famílies que van tenir o adoptar un infant el 2017, per ajudar-los econòmicament i, de pas, potenciar el comerç local.
Els nens i nenes nascuts el 2017 són la Sara, l’Aleix, el Manel, l’Enzo, la Marie, la Clàudia, la Carla i la Chloè, la Sofia i la Noa. Felicitats!

Voluntariat2Ja ens hem quedat al CMC perquè a les 8 del vespre rebem el voluntariat per fer el reconeixement que es mereixen. Són elVoluntariat3 voluntariat del contacontes, del servei Bon dia, de la cavalcada de Reis, de la Trobada Nacional dels 3 Tombs i del Banc d’aliments. Més de 70 persones, algunes de les quals participen en més d’una activitat, i que avui reben el reconeixement que es mereixen.
Són serveis i accions puntuals organitzades per l’Ajuntament i on sempre rebem un gran suport de persones per tirar-ho endavant.
Em sento molt orgullosa de ser bisbalenca i alcaldessa d’un municipi amb tantes persones  que dediquen el seu temps, de manera puntual o més periòdica, al voluntariat i això sense comptar tot el que fan les associacions i entitats. Endavant! Hem compartit un sopar a peu dret elaborat per l’Ull de Llebre i amb vins i caves de Cellers Domenys. Fem poble!

Voluntariat1

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari